Noctis Solaris 2 lyskaster 200W
kold hvid, 90°, IP65, IK04, 230x172x39mm+390x300x17mm, sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og pålidelig lyskaster til udendørs brug

Noctis Solaris 2 lyskaster er en kraftfuld og energieffektiv løsning, perfekt til udendørs belysning af større områder. Med en effekt på 200W og en lysstyrke på 2000 lumens, sikrer denne lyskaster en kraftig belysning med en høj spredning på 90 grader, hvilket giver en jævn og ensartet fordeling af lyset.

Holdbar og vejrbestandig konstruktion

Denne lyskaster er designet til udendørs brug med en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er støvtæt og kan tåle vandstænk samt regn. Dens robuste konstruktion med en IK04 slagfasthed, sikrer at den kan modstå barske vejrforhold og andre udfordringer over tid.

Nem at installere og vedligeholde

Med integreret lyskilde, er Noctis Solaris 2 lyskaster nem at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Den tilsluttes til en 3.2V forsyning, hvilket gør den energieffektiv og økonomisk i drift. Desuden har den en dimension på 230 x 300 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i forskellige udendørs miljøer.

Kold hvid lysfarve

Lyskasteren er tilgængelig i en kold hvid lysfarve, som giver et klart og skarpt lys med et blåligt skær. Denne kulør er ideel til anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og specielle dekorative formål.

Producentgaranti og pålidelighed

Noctis Solaris 2 lyskaster leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved dit køb. Med fokus på kvalitet, holdbarhed og lysydelse, er denne lyskaster en pålidelig og langtidsholdbar løsning til dine belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 899,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke2000 lumens
Spredning90 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8026.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug200w
Spænding3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde230 mm.
Dybde300 mm.
MaterialeABS, PC
Iframe