Parisienne Premium 36W E27
Neutral hvid, mat, Spectrum

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Parisienne Premium 36W E27 er en kvalitets LED-pære, der er designet til at give en fremragende belysning i ethvert rum. Med en effekt på 36W og en E27 stor fatning er det nemt at tilslutte til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på hele 5500 lumens og en spredning på 300 grader, vil denne LED-pære sikre en jævn fordeling af lys uden blænding.

Den høje lyskvalitet med en høj RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket viser alle farver på en flot og korrekt måde. Uanset om du bruger denne LED-pære til arbejde eller hyggebelysning derhjemme, vil lyset være tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Parisienne Premium 36W E27 er tilgængelig i en neutral hvid kulør. Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og korrekt belysning af rummet.

Med dimensioner på 250 x 90 mm passer denne LED-pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør anvendes indendørs i tørre omgivelser.

Samlet set er Parisienne Premium 36W E27 en pålidelig og kraftfuld LED-pære, der vil opfylde dine belysningsbehov med høj kvalitet og effektivitet. Uanset om du har brug for kraftigt lys til arbejde eller behageligt lys til afslapning, vil denne LED-pære kunne opfylde dine krav på en pålidelig og stilfuld måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 459,00

- +

  • Neutral

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke5500 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug36w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde250 mm.
Dybde90 mm.
Iframe