Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, nedsænket

sp.SLI038018CCT
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og smart lysløsning til dit hjem eller kontor

Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, nedsænket er en innovativ og praktisk lysløsning, der kombinerer høj lyskvalitet med avanceret funktionalitet. Med en effekt på 6W og mulighed for tilslutning til en 230V strømforsyning, tilbyder denne smarte loftsbelysning en lysstyrke på 520 lumens og en bred spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet.

Denne smarte WiFi Loftsbelysning er designet til nem installation med dimensioner på 112 x 35 x 112 mm og en hulstørrelse på 105 mm. Integreret lyskilde gør det nemt at montere og begynde at nyde det klare og naturlige lys med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, der viser alle farver sandt og ægte.

Med mulighed for at justere lysstyrke og farvetemperatur via din smartphone eller stemmestyring, giver denne loftsbelysning dig fuld kontrol over atmosfæren i rummet. Du kan skabe det perfekte lys til enhver lejlighed, uanset om det er et hyggeligt hjemmemiljø eller et produktivt arbejdsområde.

Denne smarte firkantede loftsbelysning er velegnet til indendørs brug med en IP20 klassifikation, der angiver, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det gør den ideel til stuer, køkkener, kontorer eller andre indendørs rum, hvor du har brug for pålidelig og energieffektiv belysning.

Med Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, nedsænket loftsbelysning kan du skabe den perfekte belysning i dit hjem eller kontor - nemt, smart og stilfuldt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 97,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa, Smart Home - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke520 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde112 mm.
Dybde112 mm.
Hulstørrelse105 mm.
MaterialePLASTIC, STEEL
Iframe