SPS Konnektor
Hvid, Spectrum

sp.WOJ+03060
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

SPS Konnektor, Hvid, Spectrum er et praktisk og stilfuldt tilslutningspunkt til din belysning. Med mulighed for tilslutning til en 230V forsyning giver konnektoren dig fleksibilitet i opsætningen af dine lysinstallationer.

Lyskvalitet

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 er dette produkt designet til at levere et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller butikken, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Dimensioner

Med dimensioner på 166 x 166 mm har SPS Konnektoren en kompakt størrelse, der gør den nem at integrere i forskellige rum og miljøer. Den hvide finish og det stilfulde design giver konnektoren et moderne udseende.

IP20 Godkendelse

Det er vigtigt at bemærke, at denne konnektor har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende den indendørs eller i tørre omgivelser for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.

Samlet set er SPS Konnektor, Hvid, Spectrum et pålideligt og funktionelt belysningsprodukt, der kombinerer kvalitet, stil og praktisk anvendelighed. Med fokus på lyskvalitet, dimensioner og IP20 godkendelse er dette produkt velegnet til en bred vifte af belysningsprogrammer.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 164,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Bredde166 mm.
Dybde166 mm.
Iframe