SPS Forbindelsesled Venstre Hvid Spectrum

sp.WOJ+04442
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS Forbindelsesled Venstre Hvid Spectrum

Dette forbindelsesled i hvid fra Spectrum er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, sikrer dette forbindelsesled et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er af høj standard og opfylder langt de flestes behov.

Specifikationer:

  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • IP Rating: IP20 - ikke modstandsdygtig over for vand
  • Farve: Hvid
  • Tilslutning: 230V forsyning

Dette forbindelsesled er velegnet til en lang række forskellige applikationer, hvor der kræves god og pålidelig belysning. Den høje lyskvalitet sikrer, at farverne gengives korrekt og naturligt, hvilket er en fordel i mange situationer.

Med en IP20 rating er dette forbindelsesled velegnet til indendørs brug, men bør ikke udsættes for vand eller fugtighed. Det anbefales at installere dette produkt i tørre og lukkede omgivelser for at sikre lang levetid og optimal performance.

Uanset om du har brug for belysning til kontoret, stuen, køkkenet eller andre steder, vil dette forbindelsesled være et pålideligt valg med sin høje lyskvalitet og holdbarhed.

Invester i et produkt af høj kvalitet, der sikrer god belysning og en flot visning af farverne - vælg SPS Forbindelsesled Venstre Hvid Spectrum til dine belysningsbehov.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 44,00

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Iframe