LEDlife T8 RA90 LED rør
Pro 25W, CRI90, 5 års garanti, 150 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife T8 RA90 LED rør - Pro 25W er det perfekte valg, når der er behov for høj lyskvalitet. Dette LED rør har en CRI-værdi på over 90, hvilket sikrer en meget præcis og naturtro farvegengivelse.

  • 5 års garanti - du kan være tryg ved dit køb, da vi giver dig hele 5 års garanti på dette produkt.
  • Flicker fri - undgå generende flimmer med dette LED rør, der sikrer en jævn og behagelig belysning.
  • Alu bagside til bedst mulig varmeafgivelse - med en aluminiumsbagside sikres en effektiv varmeafgivelse og dermed længere levetid på produktet.
  • Roterbar fatning - tilpas belysningen efter behov ved at rotere fatningen på dette LED rør.
  • V0 fire rated PC cover fra Japan - med dette PC cover fra Japan kan du være sikker på en høj brandmodstand og dermed øget sikkerhed.

Dette LED rør egner sig særligt godt til malerhaller, trykkerier, køkkener og andre steder, hvor der er behov for høj lyskvalitet. Med LEDlife T8 RA90 LED rør - Pro 25W får du den bedste belysning og lang levetid.


LEDlife T8 RA90 LED rør, Pro 25W, CRI90, 5 års garanti, 150 cm

26W LED T8 rør - der erstatter 58W traditionelt lysstofrør på 150 cm. Tilsluttes til 230V forsyning. Det giver mulighed for energibesparelser samtidig med at det sikrer et kraftigere og mere pålideligt lys.

Lysstyrke på 3300 lumens og en høj spredning på 140 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt til både privat og kommerciel brug, hvor der kræves god belysning.

Med en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, er dette LED rør i stand til at levere et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en smuk og præcis måde. Lyskvaliteten er så god, at den også egner sig til de mest krævende situationer.

Dette produkt kommer med 5 års producentgaranti, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed omkring kvaliteten og holdbarheden af produktet. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, er der garanti for lang og pålidelig drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer at belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6400K): Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er ideel til miljøer som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 1500 x Ø26 mm. Med en almindelig størrelse, passer dette LED rør nemt ind i eksisterende armaturer og skaber en smuk og effektiv belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 227,50

Du sparer årligt 209 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3300 lumens
Spredning140 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug26w
Erstat58w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG13
Dybde1500 mm.
Diameter26 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe