V-Tac 12W LED hvid væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart hvid væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.


Produktbeskrivelse

V-Tac 12W LED hvid væglampe er et stilfuldt og funktionelt udendørslys, der er ideelt til at oplyse din terrasse, indkørsel eller have. Med dens firkantede design og justerbare spredning kan du selv vælge, hvordan lyset skal fordeles på din væg.

Med en effekt på 12W er denne væglampe både energibesparende og kraftfuld. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og enkel.

V-Tac 12W LED væglampen har en imponerende lysstyrke på 1100 lumens, hvilket giver et klart og klart lys, der er ideelt til udendørs brug. Lyset er spredt i en vinkel på 10-120 grader, så du kan kontrollere, hvor lyset skal rettes hen.

Denne væglampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Det betyder, at lyset viser farverne på en ægte og naturlig måde. Uanset om du bruger dette lys til at oplyse din terrasse eller have, kan du være sikker på, at alle farver vil blive vist på deres bedste.

Med hensyn til kulør på lyset kan du vælge mellem to muligheder: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid er ideel til at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære, mens neutral hvid er perfekt til effektivt arbejde, da det ikke indeholder gule eller blå toner, hvilket betyder, at belyste genstande vil se naturlige ud.

Denne væglampe har dimensioner på 100 x 100 x 100 mm og kan nemt monteres på din væg. Med dens IP65-klassificering er den velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn.

For at gøre installationen så nem og bekvem som muligt, bliver væglampen leveret med en integreret lyskilde. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at købe og installere en separat lyskilde.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Eksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 321,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1100 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium
Iframe