V-Tac 100W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner
Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Let at montere, med lang ledning på 1 meter.

Det slanke design fylder ikke meget i landskabet, samtidig med at projektøren giver et godt lys.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 100W LED projektør er den perfekte løsning til udendørs belysning, både til arbejdsmiljøer og dekoration. Med sin høje effekt på 100W og tilslutning til 230V forsyning, kan den nemt installeres og bruges overalt.

Med en lysstyrke på imponerende 8000 lumens og en spredning på 100 grader, kan denne projektør sikre en jævn fordeling af lyset over et stort område. Dette betyder, at du får et klart og veloplyst miljø, uanset om det er på byggepladsen, i haven eller ved indkørslen.

Den høje lyskvalitet på denne projektør er en vigtig faktor. Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på at få et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Dette gør den velegnet til næsten alle behov og sikrer den bedst mulige lysoplevelse.

Projektøren er udstyret med Samsung LED chip, som er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Du kan dermed have tillid til, at denne projektør vil have lang og sikker drift i op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Sammen med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

For at opfylde individuelle præferencer og behov, kan du vælge mellem to forskellige kulører af lyset. Neutral hvid (4000K) er det ideelle valg for et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Dette lys er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Alternativt kan du vælge Kold hvid (6400K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration, men bruges sjældent i Skandinavien til almindelig belysning.

Med dimensioner på 291 x 240 x 30 mm er denne V-Tac projektør kompakt og let at installere. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Projektøren leveres med en integreret lyskilde, så du skal ikke bekymre dig om at skulle købe ekstra lyskilder.

Samlet set er denne V-Tac 100W LED projektør et pålideligt og kraftfuldt lysprodukt til udendørs brug. Med dens høje kvalitet, lang levetid og justerbare kulører, kan den opfylde en bred vifte af behov og skabe det ønskede belysningseffekt i dit udendørsrum.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 267,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort
  • Grå

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke8000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde240 mm.
Bredde291 mm.
Dybde30 mm.
MaterialeAluminium
Iframe