2W LED kertepære
Kultråd, varm hvid, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

LED kertepære med filament LED.

Ligner en traditionel kertepære og de lange kultråds LED sikrer et jævnt og behageligt lys.

En rigtig god pære til lampen i stuen.

 


Data om produktet:

Denne 2W LED kertepære er designet med en E14 lille fatning og erstatter en almindelig 17W pære. Den kan tilsluttes til en 230V forsyning og er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller i andre indendørs rum.

Med en lysstyrke på 260 lumens og en spredning på 300 grader er denne LED kertepære i stand til at levere et jævnt og behageligt lys. Den høje spredning sikrer, at lyset fordeles over et stort område, hvilket er ideelt til belysning af rummet.

En af de vigtigste funktioner ved denne LED kertepære er dens høje lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at vise farver på en naturlig og ægte måde. Dette er afgørende for at skabe en behagelig visuel oplevelse og gøre det muligt at se alle detaljer tydeligt.

Kulør på lyset:

Denne kertepære findes i en varm hvid kulør (2800K). Dette betyder, at lyset har en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideelt til brug i rum, hvor man ønsker at skabe en afslappende og indbydende atmosfære, f.eks. i stuen, spisestuen eller soveværelset.

Dimensioner:

Denne LED kertepære har dimensionerne 98 x Ø35 mm, hvilket gør den velegnet til brug i en bred vifte af armaturer og lamper. Med sin kompakte størrelse kan den nemt integreres i eksisterende belysningsløsninger og bidrage til at skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 38,00

Du sparer årligt 98 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2800K
Lysstyrke260 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug2w
Erstat17w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde98 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlas
Iframe