100W dæmpbar strømforsyning
12V DC, 8,5A, IP20 indendørs

VT-20101D.12V.dim
Ny

Billigst på PriceRunner

100W 12V dæmpbar strømforsyning fra V-Tac

Passer perfekt til 12V LED strips eller 12V LED pærer.

Sikret mod kortslutning og overbelastning.


100W dæmpbar strømforsyning til LED belysning

Produktbeskrivelse: Denne 100W dæmpbare strømforsyning er designet til brug med LED belysning og leverer en output spænding på 12V DC. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og kan dæmpe lysstyrken efter behov.

Effekt: Med en effekt på 100W er denne strømforsyning i stand til at forsyne en række LED-armaturer og sikre en pålidelig og jævn strømtilførsel til dine belysningsløsninger.

Dimensioner: Med dimensioner på 62 x 31 x 199 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere. Den kan placeres diskret bagved eller ved siden af dine LED-armaturer uden at optage for meget plads.

Dæmpbar funktion: En af de vigtige funktioner ved denne strømforsyning er dens evne til at dæmpe lysstyrken. Dette giver dig mulighed for at skabe forskellige atmosfærer og tilpasse belysningen efter behov. Du kan dæmpe lysstyrken og skabe et blødt og hyggeligt lys i dit hjem eller øge lysstyrken i arbejdsområder.

IP20 indendørs: Denne strømforsyning er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den er beskyttet mod faste genstande, der er større end 12,5 mm, men ikke er vandtæt. Den er derfor velegnet til indendørs brug, hvor den placeres i tørre omgivelser.

Anvendelse: Denne strømforsyning er ideel til brug i boliger, kontorer, butikker og andre indendørs rum, hvor LED belysning er ønsket. Den er let at installere og kan bruges til at forsyne flere LED-armaturer og give en ensartet og energieffektiv belysning.

Vær opmærksom på: Da denne strømforsyning ikke er vandtæt, skal den ikke bruges i områder, hvor der er risiko for fugt eller vandspild.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

DKK 375,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde31 mm.
Bredde62 mm.
Dybde199 mm.
Iframe