Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter

24V trappebelysning

Find det tilbehør du mangler til din trappebelysning

Skal du til at opsætte belysning på din trappe, og mangler du det vigtigste tilbehør? Så er du på det rette sted. Hos MrPerfect har vi et stort udvalg af tilbehør til trappebelysning, så du kan få projektet fulgt til dørs og få den belysning, du drømmer om.

Trappebelysning i form af LED strips er en elegant løsning til at skabe lys på trappen. Det er både praktisk, fordi det skaber en god belysning, så man kan se trinnene, når man går op og ned ad trappen. Desuden får du en flot og unik lyskilde, der sætter fokus på trappen.

Med LED strips som belysning til trappen får du samtidig et lys, der har et meget lavt forbrug i strøm sammenlignet med traditionelle lyskilder.

Men for at opsætte trappebelysningen er det vigtigt at have alt tilbehør klar – og det finder du her.

 

Skru op og ned for lyset flere meter væk

Hos MrPerfect kan du finde mange forskellige typer udstyr til trappebelysningen. Heriblandt flere trådløse dæmpere med fjernbetjening. Den er smart, hvis du gerne vil kunne stå et stykke væk (op til flere meter) og skrue op og ned for lysets styrke samt tænde og slukke. 

Du kan ligeledes købe en Smart Home dæmper med timer. Den fungerer med Google Home, Amazon Alexa eller din smartphone. På den måde kan du via en app tænde og slukke samt justere lysstyrken. Det er også muligt at sætte en timer på, så lyset tænder og slukker automatisk.

Derudover forhandler vi også en række forskellige kabler så som forlængerkabler. Du kan også finde kabelsplittere, der gør det let at tilslutte to strips til en strømforsyning samt diverse han- og hunstik. Med andre ord kan du finde alt, du skal bruge for at opsætte belysning på din trappe.

 

LED strips til alle mulige formål

Foruden at lyse trinene på en trappe op, egner LED strips sig til mange forskellige ting. Er du på jagt efter LED strips og tilbehør til andre steder i hjemmet eller på arbejdspladsen, så tag et kig i vores store udvalg. Her kan du blandt andet finde vandtætte LED lys, der kan tåle at ligge i vand i op til en meters dybde. Det bruges typisk i akvarier, swimmingpools eller ombord på en båd. 

Vi sælger også nogle meget fleksible LED strips, der er gode til at hænge rundt om et skilt på en facade, fordi de er nemme at forme. De er i det hele taget anvendelige til steder, hvor man ikke kan opsætte almindelige lamper.


Ofte stillede spørgsmål til trappebelysnings tilbehør
Hvad er fordelen ved LED lys?
LED lys har flere fordele, hvis man sammenligner med traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer. LED lys har bl.a. et lavere forbrug, og så skal pæren ikke skiftes så tit.
Hvad er fordelen ved LED trappebelysning?
En af fordelene ved LED trappebelysning er, at du får en elegant belysning på trappen, som samtidig er praktisk, fordi den lyser trinene op, så man kan se, hvor man skal træde.
Hvilket tilbehør findes til trappebelysning i LED?
Du kan få meget forskelligt tilbehør til trappebelysning i LED. Heriblandt en controller med fjernbetjening, så du på flere meters afstand kan justere lyset og tænde og slukke det.