230V RGB CLIP-ON controller
Inkl. endeprop, til 230V, memory funktion, infrarød fjernbetjening, 50 m.

RGB.CLIP-ON.remote.230V.IR.50m
Ny

Billigst på PriceRunner

RGB Kontroller til 230V RGB SMD LED strips som kan klare maksimum 50 meter belastning.

Kan tilsluttes direkte til 230V RGB CLIP-ON LED strips.

Der medfølger fjernbetjening (kræver 2xAAA).

Passer kun til 230V RGB CLIP-ON strip.


Fjernbetjeningen virker med infrarødt signal, det vil sige at den skal pege på den infrarøde modtager på controllerboksen.

Virker til maksimalt 50 meter RGB strip.

Dimensioner på kontroller: 90 x 36,5 x 20 mm

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.


Funktionel RGB Styring til Dit Belysningsprojekt

Opgrader dit belysningssystem med denne innovative 230V RGB CLIP-ON controller, et alsidigt værktøj skabt til at give liv til dine rum med et farverigt og stemningsfuldt lys. Enheden er ikke blot let at tilslutte, men tilbyder også avancerede funktioner, der gør belysningsstyring simplere end nogensinde.

Nøglefunktioner og Fordele

  • Forbindelse: Brugervenlig tilslutning direkte til en 230V forsyning sikrer, at installationen er både hurtig og effektiv.
  • Dæmpningsfunktion: Med muligheden for at dæmpe lyset kan du helt selv kontrollere intensiteten og skabe præcis den atmosfære, der passer til situationen.
  • Memory Funktion: Den praktiske memory funktion husker dine tidligere indstillinger, så du ikke behøver at justere lysene fra bunden hver gang, du tænder dem.
  • Fjernbetjening: Den medfølgende infrarøde fjernbetjening gør det nemt at skifte farver og lysindstillinger fra komforten af din sofa eller arbejdsplads.
  • Robust Design: På trods af sin kompakte størrelse på 90 x 20 x 36,5 mm, tilbyder controlleren en robust og pålidelig drift.
  • Vandtæthed: Vær opmærksom på, at denne enhed har en IP20-klassifikation og dermed ikke er modstandsdygtig overfor vand, hvilket gør den bedst egnet til anvendelse i tørre indendørs miljøer.

Pakket med Tilbehør

Produktet leveres komplet med en endeprop, der forsegler installationen effektivt og sikrer, at systemet fungerer optimalt. Med en effektiv rækkevidde på op til 50 meter, får du friheden til at udfolde dine lysdesigns i stort set alle typer indendørs områder.

Ideel til Forskellige Anvendelser

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i stuen, særligt lys på kontoret, eller en bemærkelsesværdig lyseffekt til en festlig begivenhed, er denne RGB CLIP-ON controller det perfekte redskab. Kombinationen af dens kompakte design og stærke funktionalitet gør det let at integrere den i enhver lampeløsning eller LED strip setup.

Nemt Brugerinterface

Med den intuitive fjernbetjening kan brugeren hurtigt navigere mellem forskellige lysprogrammer, indstille lysets styrke og slå controlleren til og fra. Indstillingerne gemmes automatisk, så brugerne kan nyde bekvemmeligheden af faste lysmønstre uden konstant tilpasning.

Denne controller er skabt med både det tekniske og brugervenlige for øje, hvilket gør den til en uundværlig komponent i et moderne belysningssystem. Den kombinerer funktion og form på en elegant måde, der passer i ethvert interiør.

Flere detaljer

DKK 82,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde20 mm.
Bredde90 mm.
Dybde36,5 mm.