Filter

Price
DKK 11 DKK 196
Filter

230V RGB

Få styr på tilbehøret til 230V RGB LED strips

Der er forskelligt tilbehør, der er væsentligt at kende til, når det kommer til opsætning af 230V RGB LED strips. Og tilbehøret er vi behjælpelige med at skaffe hjem samt rådgive om. Vi har hos MrPerfect sørget for at gøre det så nemt for dig som muligt. Det vil sige, at vi har samlet alt tilbehør på en side, så du er klar til at opsætte dine 230V RGB LED strips.

Der er blandt andet tale om tilbehør, der er nødvendigt for at kunne sætte to lysbånd sammen, og så er der tilbehør, som er en lækker detalje, hvis du ønsker en ekstra feature forbundet med det flotte lys. Det er nemlig muligt for dig at styre lyset ved hjælp af en app på din smartphone.

Prøv en Smart Home controller med en tilhørende app til både iOS og Android. På den måde kan du skrue op og ned for lysstyrken på dine LED strips, og du kan slukke og tænde for lyset blot ved hjælp af en app. Det er også muligt at skifte lysets farve via appen samt at sætte en timer, så lyset tænder og slukker efter behov.

 

Fordele ved 230V RGB

RGB kan vise farvet lys ved hjælp af en RGB controller med fjernbetjening. Og med 230V RGB LED strips har du et lysbånd, der måler op til 50 meter. Når du vælger en 230V version af LED strips, behøver du ikke tilkøbe en transformer/strømforsyning lige som ved 12V og 24V. Lysbåndet har nemlig samme lysstyrke i den første og sidste meter af båndet.

Versionen med 230V LED strips er den, vi anbefaler, hvis lysbåndet skal bruges udendørs på et længere stykke. Denne version kan blive op til 100 meter lang i alt, da det er muligt at samle to stykker af 50 meter hver. Hvis du er på jagt efter en kortere version – og måske til indendørs brug, anbefaler vi som udgangspunkt 12V LED strip, hvor det er muligt at samle op til 10 meter, eller 24V LED strip hvor man kan nå en længde på i alt 25 meter.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hos MrPerfect er vi altid klar til at hjælpe med dine spørgsmål. Vi er specialister inden for LED lys, og vi kan derfor hjælpe dig med, hvad der er det mest optimale at gøre i forhold til det projekt, du er i gang med. Derudover ved vi nøjagtigt, hvilket tilbehør du får brug for til dine LED strips.

Kontakt os gerne hvis du har brug for at få en ekspert med på råd. Vi svarer både på telefon og via skriftlig henvendelse inden for almindelige åbningstider. Du kan også finde informationer om LED lys i vores vejledning om LED strip.Ofte stillede spørgsmål til 230V RGB LED strips tilbehør
Hvilket tilbehør får jeg brug for til opsætning af 230V LED strips?
Hvis du skal opsætte LED strips udenfor, er det en god ide at skaffe silikone til at smøre på samlingerne. På den måde tættes samlingerne, så du undgår vand og fugt i lysbåndet.
Hvor mange meter kan 230V LED strips række?
Med 230V LED strips kan du opnå en længde på i alt 100 meter. Det kan du ved at sammensætte to stykker af hver 50 meter. Det er den maksimale længde.
Kan man styre LED strips med en app?
Det er muligt at købe en Smart Home controller, så du kan styre dine LED strips med din smartphone. Det sker via en app, der er tilgængelig for både iOS- og Android styresystemer.