LEDlife 12W LED kompaktrør
2D fatning, GR10q 4pin

Ny

Billigst på PriceRunner

2D kompaktrør til direkte udskiftning af eksisterende kompaktrør / sommerfugl rør.
2D fatning / GR10q.
4 pins.


12W LED kompaktrør er et fantastisk produkt, der giver dig mulighed for at erstatte en 26W rør med en mere energieffektiv og miljøvenlig løsning. Med dette produkt kan du tilslutte det til en 230V / Ballast forsyningsenhed og opleve en lysstyrke på hele 1200 lumens med en spredning på 160 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

Med denne høje lyskvalitet kan du være sikker på, at du får et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Produktet bruger LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

12W LED kompaktrør kommer i to kulører: varm hvid (2700K) og neutral hvid. Varm kulør giver en behagelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Produktet har en størrelse på 190 x 35 x 190 mm, og det er vigtigt at bemærke, at vægt og energiklasse ikke er en del af produktbeskrivelsen. Med dette produkt kan du opgradere dit eksisterende belysningssystem og nyde godt af fordelene ved LED-teknologi. 12W LED kompaktrør er et fremragende valg til både privat og professionel brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 234,00

Du sparer årligt 91 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1200 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Erstat26w
Spænding230V / Ballast
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGR10q
Højde35 mm.
Bredde190 mm.
Dybde190 mm.
Iframe