Spectrum 8W LED pære
R63, E27, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev den perfekte belysning til dit hjem med Spectrum 8W LED pæren - R63, E27, 230V.

Denne pære kombinerer energieffektivitet med en spredningsgrad 110°, hvilket skaber en lys og behagelig atmosfære i ethvert rum.

  • Effektiv energiudnyttelse: Med kun 8W forbrug leverer denne pære imponerende 710 lumen, hvilket sikrer lavere elregninger uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • 110° spredningsgrad: Den 110° graders spredningsvinkel giver en jævn og omfattende belysning, ideel til både store og små rum.
  • Standard E27 fatning: Den klassiske E27 sokkel gør installationen enkel og hurtig, kompatibel med de fleste lamper og armaturer.


Effektiv og Alsidig LED Belysning til Dit Hjem

Oplev den overlegne lyskvalitet og energieffektivitet med vores Spectrum 8W LED pære. Denne pære er designet med en R63 form og er udstyret med en E27 stor fatning, hvilket gør den til et alsidigt valg for en bred vifte af belysningssituationer. Tilslut pæren til en 230V forsyning for en stabil og pålidelig lysoplevelse.

Belysningsstyrke og Spredning

Med en lysstyrke på 710 lumens og en imponerende høj spredning på 110 grader, sikrer denne LED pære en jævn og effektiv fordeling af lyset i hele rummet. Denne type lysfordeling er ideel til både små og store områder, hvor der kræves en ensartet lysspredning.

Naturtro Farvegengivelse

Spektrumpæren tilbyder en høj lyskvalitet med en RA værdi mellem 80-85. Denne værdi indikerer, at pæren leverer et naturligt lys, der nøjagtigt viser farverne i rummet. Dette er særligt gavnligt, hvor farvernes præcision er kritisk, som f.eks. i køkkener, stuer, eller arbejdsområder.

Valgmuligheder for Lysfarve

  • Varm hvid (3000K) - Skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, ideelt til opholdsrum og soveværelser.
  • Neutral hvid (4000K) - Passer perfekt til arbejdsområder. Denne lysfarve er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige. Ideelt til kontorer og køkkener, hvor produktivitet og nøjagtighed er vigtige.

Kompakt og Passer Ind Overalt

Med dimensioner på 99 x 63 mm, passer denne LED pære nemt ind i de fleste lamper og lysarmaturer. Dens kompakte størrelse gør den anvendelig i både moderne og klassiske belysningsløsninger, hvor pladsoptimering er en nødvendighed.

Denne LED pære repræsenterer fremtidens belysning med fokus på både miljøbeskyttelse og energibesparelse. Gør din belysning smartere og mere effektiv med Spectrum 8W LED pære. Vores produkt sikrer ikke kun sporadisk belysning, men er også en økonomisk løsning, der opfylder dine daglige behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 20,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke710 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde99 mm.
Dybde63 mm.