1W LED pære
G45, kompakt, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 1W LED pære med en stor E27 fatning er designet til at tilsluttes en standard 230V forsyning og er ideel til brug i en bred vifte af belysningsanvendelser. Med en lysstyrke på 90 lumens og en høj spredning på 270 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den velegnet til brug i både private og kommercielle omgivelser.

Denne LED pære er også kendt for sin høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, hvilket gør den tilstrækkelig til langt de flestes behov. Derudover er denne LED pære tilgængelig i en varm hvid kulør (3000K), som skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Med dimensioner på 82 x Ø45 mm passer denne LED pære nemt i de fleste lamper og armaturer og er et ideelt valg til at opgradere dit eksisterende belysningssystem. Uanset om du bruger den til at belyse dit hjem, kontor eller butik, vil denne 1W LED pære levere den optimale belysning til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 10,50

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde82 mm.
Diameter45 mm.