1W LED pære
G45, kompakt, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktdetaljer:

Denne 1W LED pære er en god erstatning for traditionelle lyskilder med stor fatning, da den har en E27 fatning. Den kan let tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Lyskvalitet:

Med en lysstyrke på 90 lumens og en høj spredning på 270 grader, er denne LED pære ideel til at skabe en jævn og ensartet belysning i rummet. Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at alle farver vises korrekt og naturligt. Dette gør pæren egnet til de flestes behov og sikrer, at du får et flot og ægte lys i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Kulør på lyset:

Denne LED pære fås i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til afslapning eller til at skabe en hyggelig stemning i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør er velegnet til arbejdsmiljøer, da lyset er uden blå eller gule toner. Det giver det perfekte arbejdslys, hvor belyste emner ser helt naturlige ud.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Den bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier eller speciel dekoration.

Dimensioner:

Denne LED pære har dimensioner på 82 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og let at placere i forskellige lamper eller armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 11,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Iframe