V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Sort, IP20, touch dæmpbar

VT-1051.black
Ny

Billigst på PriceRunner
Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på siden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Lampen har indbygget memory funktion, så den husker lysstyrke indstillingen for hver af de 3 lyskulører.
Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Uddybende beskrivelse af V-Tac opladelig 3i1 bordlampe, Sort, IP20, touch dæmpbar

Denne opladelige 3i1 bordlampe fra V-Tac er et alsidigt og praktisk produkt til dit hjem. Med sin stilfulde sorte design passer den perfekt ind i enhver indretning, og dens funktioner gør den til den perfekte lyskilde.Med en effekt på 3W er denne bordlampe ideel til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum. Den har en lysstyrke på imponerende 200 lumens, hvilket sikrer, at rummet er tilstrækkeligt oplyst. Det unikke ved denne bordlampe er dens høje spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. På den måde undgår du irriterende skygger eller blænding.En anden praktisk funktion ved denne bordlampe er dens touch-dæmpbare evne. Du kan justere lysstyrken ved blot at røre ved lampens overflade. Dette giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter din personlige præference eller de aktiviteter, du foretager dig i rummet.Når det kommer til dimensioner, har denne bordlampe en højde på 240 mm og en diameter på 180 mm. Dette gør den til en kompakt og letlæselig lampe, der er nem at placere på enhver bord- eller skrivebordsflade.Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs og undgå at bruge den i badeværelser eller andre fugtige områder.Samlet set er V-Tac opladelig 3i1 bordlampe et kvalitetsprodukt, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Med dens høje lysstyrke, jævne lysspredning og touch-dæmpbare funktion er den perfekt til at skabe den ønskede atmosfære i ethvert rum. Placer den på dit bord eller skrivebord, og nyd den behagelige belysning, den giver.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 262,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug3w
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Dimensioner
Højde240 mm.
Diameter180 mm.
Iframe