V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Hvid, IP20, touch dæmpbar

VT-1051.white
Ny

Billigst på PriceRunner
Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på siden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Lampen har indbygget memory funktion, så den husker lysstyrke indstillingen for hver af de 3 lyskulører.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Data om produktet:

Denne V-Tac opladelige 3i1 bordlampe er et stilfuldt og praktisk tilbehør til ethvert rum. Den er designet i en elegant hvid farve og har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør bruges indendørs.

Bordlampen har en effekt på 3W, hvilket gør den energibesparende og miljøvenlig. Den har en lysstyrke på 200 lumen, hvilket giver et klart og behageligt lys til enhver lejlighed. Med en høj spredning på 120 grader sikrer bordlampen en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til både arbejdsområder og hyggelige stunder.

En af de mest praktiske funktioner ved denne bordlampe er dens touch-dæmpbare funktion. Dette gør det nemt at justere lysstyrken efter behov, lige fra blødt stemningslys til klart arbejdslys.

Med dimensionerne 240 x Ø180 mm kan denne bordlampe nemt placeres på enhver bordflade uden at optage for meget plads. Det slanke og moderne design gør den også let at kombinere med enhver indretningsstil.

Den opladelige funktion på denne bordlampe gør den yderst praktisk at flytte rundt i hjemmet. Du kan have den med i stuen til en aften i TV-stuen, på kontoret til arbejde, eller endda bruge den som nattelys på soveværelset. Ingen kabler eller stikkontakter er nødvendige, da den nemt oplades via det medfølgende kabel.

Samlet set er V-Tac opladelig 3i1 bordlampe et alsidigt og stilfuldt valg i enhver indretning. Med dens justerbare lysstyrke og nemme opladelige funktion er den en perfekt løsning til at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 262,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug3w
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Dimensioner
Højde240 mm.
Diameter180 mm.
Iframe