Opladelig LED bordlampe Inde/ude
RGB+CCT, touch dæmpbar, IP54 udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner
Super hyggelig genopladelig LED bordlampe med RGB+CCT.
Kan bruges både inde og ude. 
Vandtæt IP54.

Stemning:
Sæt den rette stemning og atmosfære - med lampens indbyggede dæmp og RGB+CCT-farver 
  • Perfekt til børneværelset 
  • Til hyggekrogen i stuen
Touch betjening 
Med et enkelt tryk ændre du stemningen i rummet - og ved at holde fingeren nede på touch knappen dæmper du lyset.

Lampen oplades via USB kabel.

Op til 12 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Lampen har lækker skridsikker bund.



Opladelig LED bordlampe Inde/ude, RGB, touch dæmpbar, IP54 udendørs

Denne opladelige LED bordlampe er designet til både indendørs og udendørs brug og er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning i dit hjem, din have eller din terrasse. Med sin RGB-funktion kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Belysningen har en effekt på 5W og en lysstyrke på 500 lumens, hvilket sikrer et klart og behageligt lys. Det har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde dine behov.

Lampen er også dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov. Uanset om du ønsker en hyggelig og afslappende atmosfære eller en mere livlig og festlig stemning, kan du nemt justere belysningen ved hjælp af touch-funktionen.

Med sine dimensioner på 380 x Ø100 mm er lampen kompakt og nem at placere på et bord, en hylde eller hvor som helst du har brug for belysning. Den er også IP54-certificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til udendørs brug, da den kan modstå de udfordringer, der kommer med at være udenfor.

Bordlampen leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe ekstra pærer. Den er også opladelig, hvilket gør den nem at flytte rundt og bruge, hvor du har brug for det mest. Med dens alsidighed og funktionalitet er denne LED bordlampe den perfekte løsning til alle dine belysningsbehov både indendørs og udendørs.

Flere detaljer

DKK 299,00

- +

  • RGB
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug5w
SpændingsintervalAC:200-240V
Dimensioner
Højde380 mm.
Diameter100 mm.
MaterialeMetal
Iframe