LEDlife Mushroom bordlampe
Sølv, genopladelig, touch dæmpbar, IP20

Ny

Billigst på PriceRunner
Sølv genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra "mærke".

Betjenes via touchknap på siden af lampen.

3 forskellige lysstyrker.

Lampen lades op via medfølgende USB-C kabel. 

Op til 8 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er LEDlifes mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


LEDlife Mushroom bordlampe

Denne LEDlife Mushroom bordlampe er en elegant og praktisk løsning til dit hjem. Den har et moderne design i sølv, der vil passe perfekt til enhver indretning. Bordlampen er genopladelig, hvilket gør den nem at flytte rundt i hjemmet og praktisk at bruge uden behov for ledninger.

Effekt og lysstyrke

LEDlife Mushroom bordlampen har en effekt på 3W, hvilket giver en moderat og energieffektiv belysning til dit rum. Den har en lysstyrke på 100 lumens, hvilket er tilstrækkeligt til at lyse et mindre område op. Bordlampens spredningsvinkel på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en behagelig belysning i hele rummet.

Lyskvalitet

Denne bordlampe leverer en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset er levende og naturligt, og alle farver vises flot og sprudlende. Denne lyskvalitet er ideel til selv de mest krævende situationer, hvor detaljerede farver og nuancer er vigtige.

Dæmpbar

Bordlampen er også dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og præferencer. Dette gør det nemt at skabe den perfekte atmosfære i rummet, uanset om du har brug for mere lys til at læse eller arbejde, eller om du ønsker en mere dæmpet belysning til afslapning eller hyggestunder.

Kulør på lyset

LEDlife Mushroom bordlampen findes i en varm hvid (3000K) kulør. Dette giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Den varme kulør er også ideel til aftenbrug og til at skabe en følelse af ro og afslapning.

Dimensioner og IP-rating

Bordlampen har dimensionerne 205 x Ø125 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere på ethvert bord eller hylde. Den har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at anvende den indendørs eller på steder, hvor den ikke kommer i kontakt med vand.

Denne Mushroom bordlampe fra LEDlife er udstyret med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Den er en praktisk og stilfuld belysningsløsning til ethvert rum i dit hjem, og dens genopladelige funktion gør den nem at bruge og flytte rundt på. Uanset om du har brug for belysning til arbejde, læsning eller hygge, vil denne bordlampe opfylde dine behov med dens høje lyskvalitet og dæmpbare funktion.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 203,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning110 grader
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug3w
SpændingsintervalAC:200-240V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde205 mm.
Diameter125 mm.
Iframe