V-Tac 8W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 126 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

8mm bred.

Husk transformator f.eks. denne.


Produktbeskrivelse:

Dette V-Tac LED-bånd er et fantastisk valg, når det kommer til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 8W pr. meter er dette LED-bånd i stand til at levere en imponerende lysstyrke på 1200 lumen pr. meter og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor at overveje, når man vælger et LED-bånd, er lyskvaliteten. Dette V-Tac LED-bånd har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at det er i stand til at producere et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger det til stemningsbelysning eller funktionel belysning, vil dette LED-bånd sikre, at dine omgivelser ser fantastiske ud.

Et stort plus ved dette LED-bånd er, at det er dæmpbart. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Når det kommer til kulør, kan du vælge mellem 3 muligheder: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K). Varm hvid skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og får emner til at se naturlige ud. Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og er ofte anvendt til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorationer.

Det er vigtigt at bemærke, at dette LED-bånd har IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at anvende det indendørs.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 241,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Iframe