V-Tac 8W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 126 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

8mm bred.

Husk transformator f.eks. denne.


V-Tac 8W/m LED strip er en kraftfuld og alsidig lyskilde, der er perfekt til både private og kommercielle formål. Med en lysstyrke på 1200 lumens pr. meter og en spredning på 120 grader, sikrer LED-stripen en jævn fordeling af lys, uanset hvor den er placeret. Dette gør den ideel til både belysning af større rum og til mere fokuserede opgaver, som eksempelvis under køkkenskabe eller i hylder.

Med en høj lyskvalitet, målt ved en RA værdi på 80-85, er lyset naturligt og ægte, hvilket gør det nemt at se og vurdere farver på en korrekt måde. LED-stripen er også dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning.

Med tre forskellige kulører at vælge imellem - varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K) - kan LED-stripen tilpasses enhver situation. Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, mens den neutrale kulør er perfekt til arbejdsmiljøer, hvor farver skal fremstå naturlige. Den kolde kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Det skal nævnes, at LED-stripen har en IP20 klassificering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Alt i alt er V-Tac 8W/m LED strip en alsidig og kraftfuld lyskilde, der kan tilpasses enhver situation. Med dens høje lyskvalitet, dæmpbarhed og valgmuligheder for kulør, er den en fremragende løsning til både private og kommercielle formål.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 266,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip