V-Tac 11W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 168 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


V-Tac 11W/m LED Strip er et fantastisk produkt, der er designet til at give dig den bedste belysning. Denne LED Strip har en lysstyrke på 1650 lumens pr. meter og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Denne LED Strip har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov. En anden god egenskab ved denne LED Strip er, at den er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov.


En af de bedste ting ved V-Tac 11W/m LED Strip er, at den kommer i tre forskellige kulører: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den neutrale kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Den kolde kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.


V-Tac 11W/m LED Strip har også en dimension på 10 mm og er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette produkt er perfekt til at skabe en fantastisk belysning i dit hjem eller på dit arbejde, og det vil helt sikkert give dig den belysning, du har brug for.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 344,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.