V-Tac 11W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 168 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


Produktbeskrivelse:

Denne LED strip fra V-Tac er ideel til at skabe en behagelig belysning i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 11W pr meter er den energieffektiv og samtidig yderst lysstærk med en lysstyrke på 1650 lumens pr meter. Den har også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Det, der gør denne LED strip endnu mere attraktiv, er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og det viser alle farver på en flot måde. Uanset om du bruger denne LED strip til almindelig belysning eller til at fremhæve specifikke emner, vil den give et tilfredsstillende resultat.

En anden fordel ved denne LED strip er dens evne til at blive dæmpet. Det betyder, at du kan justere lysniveauet efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Lyskvaliteten og dæmpningsmuligheden gør denne LED strip velegnet til de flestes behov.

Specifikationer:

- Effekt: 11W/m

- Lysstyrke: 1650 lumens/m

- Spredning: 120 grader

- Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

- Dæmpbar: Ja

- Kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K), Kold hvid (6400K)

- Dimensioner: 10 mm

- IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Denne LED strip passer perfekt til belysning af stuer, køkkener, kontorer eller andre rum, hvor du ønsker et jævnt og behageligt lys. Vælg mellem tre forskellige kulører for at opnå den ønskede atmosfære. Varm hvid er ideel til hyggelig stemning, neutral hvid er perfekt til arbejdsmiljøet, og kold hvid er velegnet til specielle anvendelser som malerkabiner eller akvarier.

Bemærk, at denne LED strip ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges i indendørs rum. Med dens høje kvalitet og fleksible anvendelse er denne V-Tac LED strip et godt valg til belysningsbehov i hjemmet eller på arbejdspladsen.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 284,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.
Iframe