V-Tac 17W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Pris for 5 meter rulle.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


Data om produktet

Denne V-Tac 17W/m LED strip er et fantastisk valg til belysning af forskellige rum og områder. Med en effekt på 17 watt per meter kan du være sikker på at få en god belysning, der opfylder dine behov.

Stripen har en lysstyrke på 2550 lumen per meter, hvilket betyder, at den producerer en rigtig god mængde lys. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket giver en behagelig og ensartet belysning af rummet.

En anden vigtig faktor at bemærke er lyskvaliteten. Denne LED strip har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at belysningen vil gøre dine omgivelser ser godt ud uden at forvrænge farverne.

Det er også værd at bemærke, at denne LED strip er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører til denne LED strip. Den varme hvide (3000K) kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning.

Den neutrale hvide (4000K) kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket gør emnerne ser naturlige ud under belysningen.

Den kolde hvide (6400K) kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men den er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner og vandmodstand

Denne LED strip har en bredde på 10 mm, hvilket gør den let at installere og montere på forskellige overflader.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED strip har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne stribe er bedst egnet til indendørs brug, hvor den ikke vil blive udsat for fugt eller vand.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 363,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug17w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.
Iframe