V-Tac 17W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Pris for 5 meter rulle.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


V-Tac 17W/m LED strip er en fantastisk måde at belyse dit hjem eller arbejdsplads på. Med en lysstyrke på 2550 lumens/meter og en bred spredning på 120 grader, sikrer LED-strippen en jævn fordeling af lys i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør lyskvaliteten tilstrækkelig til langt de flestes behov. Belysningen er også dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter dine ønsker og behov.


Du kan vælge mellem 3 forskellige kulører; varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K). Hver kulør har sine egne egenskaber og fordele. Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, og belyste emner fremstår helt naturlige. Kold hvid giver et koldt lys med tydelig blåligt skær og bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.


V-Tac 17W/m LED strip har dimensioner på 10 mm og er ikke modstandsdygtig over for vand, da den har IP20-klassificering. Dette gør den ideel til indendørs brug og belysning af rum, hvor vand ikke er til stede. Denne LED-strip er et energieffektivt alternativ til traditionelle lyskilder, da den bruger mindre energi og har en længere levetid. Med V-Tac 17W/m LED strip kan du skabe en flot og effektiv belysning i dit hjem eller arbejdsplads, der både er energieffektiv og stilfuld.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 526,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug17w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.