V-Tac 17W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Pris for 5 meter rulle.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


Produktbeskrivelse:

LED-stripen V-Tac 17W/m er et energieffektivt og alsidigt lysprodukt, der er velegnet til forskellige lysprojekter. Denne LED-stripe har en længde på 5 meter og et strømforbrug på 17 watt pr. meter. Dette gør den ideel til både private og kommercielle anvendelser, hvor energibesparelse er vigtig.

Med en lysstyrke på 2550 lumen pr. meter kan du forvente en kraftig og effektiv belysning. Den høje spredning på 120 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke eller blinde pletter.

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten, og denne LED-stripe giver en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farverne flot og ægte. Uanset om det er til belysning i hjemmet eller i butikken, vil lyskvaliteten opfylde de flestes behov.

Denne LED-stripe er også dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Vælg mellem tre forskellige kulører: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K).

Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige stunder hvor man ønsker et varmt og indbydende lys. Neutral hvid kulør er ideel til arbejdsmiljøet, hvor belysningen er naturlig og uden blå eller gule toner, hvilket fremhæver belyste emner på en naturlig måde. Kold hvid kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og bruges ofte til professionelle anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med sine dimensioner på 10 mm er denne LED-stripe let at installere og kan tilpasses til forskellige belysningsprojekter. Det er vigtigt at bemærke, at denne LED-stripe har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 363,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug17w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.