Spectrum 4W LED pære
C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktet Spectrum 4W LED pære, C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14

Dette produkt er en kerteformet LED pære med en E14 fatning, som gør den let at tilslutte til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 340 lumens og en spredning på hele 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt for at skabe en behagelig og godt oplyst atmosfære i ethvert rum.

En vigtig kvalitet ved denne pære er dens høje lyskvalitet, som er angivet med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises korrekt. Med denne pære kan du være sikker på at opnå den ønskede belysning til dine behov.

En ekstra fordel ved denne pære er, at den er flicker-free, hvilket betyder, at den ikke flimrer. Dette er ideelt, hvis du har dyr eller personer i dit hjem, der er følsomme over for flimmer, eller hvis du bruger pæren til foto- eller videooptagelser.

Pæren kommer i en ekstra varm hvid kulør med en temperatur på 1800K. Dette giver et hyggeligt og varmt lys, der minder om den gamle glødetrådspærer. Med denne pære kan du skabe en stemningsfuld atmosfære med et klassisk og tidløst udtryk.

Pæren har dimensioner på 98 x Ø35 mm og har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at placere pæren indendørs og beskytte den mod eventuel væske eller fugt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 16,00

- +

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke340 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde98 mm.
Diameter35 mm.
Iframe