1W LED kronepære
G45, kultråd, matteret glas, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren er en 1W LED kronepære med E14 lille fatning.

Den er forsynet med 230V og har en lysstyrke på 90 lumens, der sikrer en jævn fordeling af lyset over et 270 graders spredningsområde.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som giver et naturligt lys, der præcist gengiver alle farver.

Den er fremstillet i en varm hvid farve, der giver en afstressende og behagelig atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning.

Målene på pæren er 79 x Ø45 mm.


Produktbeskrivelse:

Denne 1W LED kronepære, også kendt som G45 pære, er en ideel løsning til at opgradere dit belysningssystem. Pæren er designet med et smukt kultrådsmønster og matteret glas, der giver et æstetisk udseende og blødt lys.

Denne pære har en E14 lille fatning, hvilket betyder, at den nemt kan tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 90 lumens og en bred spredning på 270 grader, sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet.

Dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises flot og ægte. Du vil kunne nyde et naturligt lys, der opfylder de fleste behov. Uanset om du bruger pæren til at fremhæve detaljer i dit hjem eller til generel belysning, vil du opleve en behagelig atmosfære.

Pæren kommer i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en hyggelig og afstressende stemning, der kan bidrage til en behagelig atmosfære i dit hjem. Dimensionerne på pæren er 79 mm i længden og 45 mm i diameter, hvilket gør den velegnet til forskellige armaturer og lamper.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde79 mm.
Diameter45 mm.
Iframe