LEDlife 15W dagslyspære
5000K, Til foto og lysterapi, RA 90, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

15w E27 dagslyspære med høj RA værdi og lyskulør, som gør den velegnet til fotografering og lysterapi.

RA > 90.

Spænding: 230v.


LEDlife 15W dagslyspære, 5000K, Til foto og lysterapi, RA 90, E27

Produktdata: Denne LEDlife 15W dagslyspære er designet til brug inden for foto og lysterapi. Med en lysstyrke på 1300 lumens og en retningsbestemt spredning på 180 grader, er den perfekt til at levere klart og ensartet lys til dine behov. Pæren har en E27 stor fatning og erstatter en 150W traditionel pære, hvilket giver dig en energieffektiv løsning til belysning.

Lyskvalitet: Denne dagslyspære har en imponerende høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Det betyder, at lyset er levende og naturligt, og viser alle farver på en smuk og præcis måde. Uanset om du bruger pæren til fotografering, lysterapi eller andre krævende situationer, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde dine behov.

Kulør på lyset: LEDlife 15W dagslyspæren er tilgængelig i neutral hvid (5000K) kulør. Denne neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø med ligevægtig belysning. Lyset har hverken blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og præcise.

Dimensioner: Med målene 129 x Ø70 mm, har denne LEDlife pære en kompakt størrelse, der passer til de fleste lamper og armaturer. Den er let at installere og bruge, og vil give dig pålidelig belysning i lang tid.

Sammenfattende er LEDlife 15W dagslyspæren en pålidelig og effektiv løsning til dine belysningsbehov, uanset om det er til foto, lysterapi eller almindelig belysning. Med dens høje lyskvalitet, neutral hvide kulør og energieffektive design, er denne pære et fremragende valg til ethvert rum eller situation.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 73,00

Du sparer årligt 896 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør5000K
Lysstyrke1300 lumens
Spredning180 grader
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug13w
Erstat150w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde129 mm.
Diameter70 mm.
Iframe