V-Tac UFO LED pære
18W, Samsung LED chip, E27

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

UFO pære på 18W fra V-Tac.


Effektiv og Energibesparende LED-belysning

Oplev den perfekte kombination af moderne teknologi og energieffektivitet med denne 18W V-Tac UFO LED pære. Denne pære er designet til at levere fremragende belysning som en erstatning for traditionel 90W belysning, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Overlegen Lyskvalitet

Pæren udnytter en Samsung LED chip, der sikrer en lysstyrke på 1200 lumens med en høj spredning på 120 grader. Denne brede spredning sikrer en jævn og behagelig distribution af lys i ethvert rum. Med en RA-værdi på 80-85 opnås en høj lyskvalitet, der sikrer, at naturlige farver vises klart og ægte. Dette gør pæren ideel til mange forskellige anvendelser i hjemmet eller erhverv.

Designet til Lang Levetid

Med et løfte om en levetid på op til 30.000 timer, kan du stole på, at denne LED-pære vil give lys i mange år fremover. Dette skyldes kombinationen af kvalitetsmaterialer som Samsung LED med en professionel, driftssikker driver og effektiv køling. Desuden er der en 5 års producentgaranti, der giver ekstra tryghed i produktets pålidelighed.

Behagelig Stemningsbelysning

Med en varm hvid lysfarve på 3000K, skaber denne LED-pære en behagelig og afstressende atmosfære. Dette gør den perfekt til rum, hvor afslapning og hygge er i fokus.

Let Installation og Anvendelse

Pæren er udstyret med en E27 stor fatning og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør den kompatibel med mange almindelige armaturer. Den har IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og således bedst egner sig til indendørs anvendelse, hvor der ikke er risiko for vandpåvirkning.

Produktdimensioner

Pærens dimensioner er 125 x Ø220 mm, hvilket sikrer, at den passer til de fleste standardlamper og armaturer uden problemer.

  • Strømforbrug: 18W
  • Lysstyrke: 1200 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA 80-85
  • Lysfarve: Varm hvid (3000K)
  • Fatningstype: E27
  • Garanti: 5 år
  • Levetid: 30.000 timer

Med V-Tac UFO LED pære får du en belysningsløsning, der kombinerer energibesparelse, høj lyskvalitet og lang levetid - alt sammen pakket i en enkel og stilfuld formfaktor. Oplev en ny måde at lyse dit rum op effektivt og æstetisk med denne imponerende LED-teknologi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

Før: DKK 134,00

-20%

DKK 107,20

Du sparer årligt 471 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Erstat90w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde125 mm.
Diameter220 mm.