V-Tac 30W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

30w projektør, der har en lysstyrke på 2510 lumens - 33% mere lys en standard 30w LED projektør!
Perfekt til belysning af haven, indkørslen eller lignende.


Effektiv LED projektør til udendørs brug

Den V-Tac 30W LED projektør er en pålidelig og effektiv arbejdslampe, der er perfekt egnet til udendørs brug. Med dens høje lysstyrke på 2510 lumens og brede spredning på 110 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset og skaber en optimal belysning.

Denne LED projektør er nem at installere, da den blot skal tilsluttes en standard 230V forsyning. Derfor er det en ideel løsning til forskellige udendørs opgaver, f.eks. arbejde i haven, oplyse indkørslen eller på byggepladser.

Valg af lyskulør

V-Tac 30W LED projektøren leveres i tre forskellige lyskulører, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dit formål.

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvilket gør den velegnet til hyggelig belysning i haven, på terrassen eller i roligere omgivelser.
  • Neutral hvid (4000K): Med neutral hvid belysning opnår du det perfekte arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår naturlige og detaljerede. Denne variant er ideel til brug på byggepladser eller i værksteder, hvor god belysning er afgørende.
  • Kold hvid (6000K): Kold hvid belysning giver et intenst lys med et blåligt skær. Denne kulør er ikke så udbredt i Skandinavien, men er populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier eller til dekoration.

Kompakt og holdbar

Med dimensionerne 122 x 150 x 27 mm er denne LED projektør kompakt og let at installere. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn uden problemer. Du kan derfor trygt bruge den til opgaver i regnvejr eller under barske vejrforhold.

Denne LED projektør kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at købe og udskifte separate lyskilder, da alt er inkluderet i produktet.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 93,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2510 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde150 mm.
Bredde122 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium
Iframe