V-Tac 30W LED projektør
185LM/W, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

30W LED projektør med hele 185LM/W.
Projektøren er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.


Effektiv og kraftfuld arbejdslampe til udendørs brug

Denne V-Tac 30W LED projektør er det perfekte valg til udendørs belysning. Med sin høje lysstyrke på 5550 lumens og en effekt på 30W er denne projektør ideel til brug som arbejdslampe.

Tilslutning og installation

For at tilslutte denne projektør til strømforsyningen kræves en 230V forsyning. Dette gør det nemt at samle og installere lampen uden besvær.

Høj lysstyrke og valg af kulør

Med en lysstyrke på 5550 lumens er denne LED projektør meget effektiv og producerer et kraftigt lys. Du kan vælge mellem to forskellige kulører: Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K).

Neutral hvid kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Denne kulør giver et naturligt og behageligt lys uden blå eller gule toner, hvilket giver en optimal belysning af emnerne der arbejdes med.

Kold hvid kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Robust design og vejrbestandig

Denne LED projektør har en kompakt størrelse på 153 x 165 x 34 mm, hvilket gør den nem at placere og installere. Projektøren er IP65-klassificeret, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Nem og praktisk

Denne LED projektør er designet med en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte pærer. Projektøren er nem at installere og bruge, og den giver dig både effektiv og pålidelig belysning.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 214,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke5550 lumens
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeB (A-G)
Dimensioner
Højde165 mm.
Bredde153 mm.
Dybde34 mm.
MaterialeAluminium
Iframe