V-Tac 10W LED spotpære
Samsung LED chip, R80, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

10W LED spotpære med slank hals og E27 fatning.

Formbetegnelse: R80.


Kvalitets LED spotpære med energibesparende egenskaber

Denne V-Tac 10W LED spotpære er et fremragende valg, når det kommer til at opgradere dit lysudstyr med energibesparende teknologi. Med en stor E27 fatning og 10W strømforbrug, erstatter denne spotpære nemt en traditionel 75W pære og hjælper dig med at reducere din energiforbrug og omkostninger.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader giver denne spotpære et kraftigt og bredt lys, der passer perfekt til mange forskellige belysningsbehov. Den høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85, sikrer også, at alle farver vises flot og ægte, hvilket gør den egnet til de fleste situationer, hvor farvegengivelse er vigtig.

Spotpæren er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin pålidelighed og lang levetid. Med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på, at denne spotpære vil give dig mange års problemfri belysning. Den høje kvalitet på LED chippen sikrer også, at lysstyrken kun falder minimalt over lange perioder, og du kan forvente en levetid på op til 30.000 timer for hele produktet.

V-Tac LED spotpæren er nem at tilslutte til standard 230V-forsyning og har en dimension på 114 x Ø80 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste standard lamper eller armaturer. Det har også en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og er bedst egnet til anvendelse i indendørsområder.

Vælg den rette kulør

Der er to kulører at vælge imellem, afhængigt af dine præferencer og belysningsbehov:

Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning.

Neutral hvid (4000K): Hvis du har brug for et mere effektivt arbejdsmiljø, er denne kulør perfekt. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige.

Samlet set er denne V-Tac 10W LED spotpære med Samsung LED chip et pålideligt og energieffektivt valg til dine belysningsbehov. Med dens høje kvalitet og lange levetid er du sikret mange års pålidelig belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 43,00

Du sparer årligt 425 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Erstat75w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde114 mm.
Diameter80 mm.
MaterialePVC
Iframe