LEDlife VEGA25 LED pære
25W, matteret glas, varm hvid, E27/E40 fatning

Ny

Billigst på PriceRunner

Perfekt til store PH lamper og Koglen, samt udendørsbelysning som gadelamper m.v.

Vi anbefaler at måle lampen for at sikre at der er plads til pæren.

Kraftig LED pære med matteret glas.


Pæren er med E27 fatning, der medfølger adapter til E40 fatning.


Lys op med LEDlife VEGA25 LED pære

LEDlife VEGA25 LED pære er en kraftig og holdbar lyskilde med en stor E27 fatning, der gør den nem at installere. Med en effekt på 25W og tilslutning til en 230V forsyning, kan du nemt og bekvemt skabe et kraftfuldt lys i dit hjem eller i andre rum.

Denne pære har en lysstyrke på imponerende 2400 lumens, hvilket betyder, at den udsender et klart og kraftigt lys, der kan oplyse større områder. Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten fremragende. Denne værdi sikrer, at farverne vises flot og ægte, hvilket er ideelt til de flestes behov.

En af de store fordele ved denne LED pære er dens lange levetid og holdbarhed. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan du forvente op til 50.000 timers drift uden betydeligt fald i lysstyrken. Alt dette er takket være den professionelle og pålidelige driver samt en effektiv køling, der sikrer, at pæren kan holde i mange år.

Med sin varme hvide kulør på 2700K kan denne LED pære skabe en hyggelig og afstressende atmosfære i dit hjem. Det varme lys er behageligt for øjnene og skaber en hyggelig stemning i rummet. Uanset om du bruger pæren til at belyse stuen, soveværelset eller andre områder, vil den bidrage til at skabe en behagelig atmosfære.

LEDlife VEGA25 LED pære har en dimension på 210 x Ø70 mm, hvilket gør den velegnet til mange forskellige typer lamper og lampestativer. Den passer perfekt til de fleste almindelige lamper i hjemmet og kan nemt udskiftes med eksisterende lyskilder.

Med LEDlife VEGA25 LED pære får du en kraftig og holdbar lyskilde, der er ideel til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Med dens lang levetid og høje lyskvalitet kan du være sikker på, at pæren vil opfylde dine belysningsbehov i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

 

Flere detaljer

DKK 389,00

v. 10+  DKK 350,10

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2400 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug25w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde210 mm.
Diameter70 mm.
Iframe