LEDlife VEGA37 LED pære
37W, mælkehvidt glas, varm hvid, E27/E40 fatning

Ny

Billigst på PriceRunner

Perfekt til store PH lamper og Koglen, samt udendørsbelysning som gadelamper m.v.

Vi anbefaler at måle lampen for at sikre at der er plads til pæren.


Kraftig LED pære med klart glas.

Pæren er med E27 fatning, der medfølger adapter til E40 fatning.


LEDlife VEGA37 LED pære, 37W, mælkehvidt glas, varm hvid, E27/E40 fatning

LEDlife VEGA37 LED-pæren er en kraftfuld pære med en effekt på 37W. Den er designet med en stor E27 fatning, hvilket gør den nem at installere og erstatte eksisterende pærer. Med en erstatningseffekt på hele 300W kan du forvente en betydelig energibesparelse ved at skifte til denne LED-pære.

Pæren tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil. Med en lysstyrke på 4000 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en ensartet belysning uden skyggeområder.

En af de vigtigste faktorer, når det kommer til belysning, er lyskvaliteten. LEDlife VEGA37 leverer høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne i dit rum vises naturligt og ægte. Uanset om du bruger pæren i hjemmet, på kontoret eller i et butiksmiljø, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

En anden fordel ved denne pære er dens lang levetid. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan du forvente en driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken over tid. Dette sikrer, at pæren vil vare i mange år og kræver minimal vedligeholdelse. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til produktets langvarige levetid.

Pæren fås i varm hvid kulør, med en farvetemperatur på 3000K. Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning, hvor du kan nyde dit miljø og slappe af.

Med dimensionerne 221 x Ø93 mm passer pæren nemt i de fleste standard lamper og armaturer. Uanset om du ønsker at opgradere dine hjemmepærer eller skifte til LED-belysning på arbejdspladsen, er LEDlife VEGA37 LED-pæren et pålideligt og holdbart valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 491,00

v. 10+  DKK 441,90

Du sparer årligt 1721 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke4000 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug37w
Erstat300w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde221 mm.
Diameter93 mm.
Iframe