11W/m COB-LED strip
5m, IP20, 312 LED pr. meter, 12V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip med 312 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Data om produktet:

11W/meter LED Strip. Denne LED-strip er designet til at give en imponerende lysstyrke på 880 lumens pr. meter. Den er perfekt til brug i både hjemmet og erhvervslivet, hvor et kraftigt og jævnt lys er nødvendigt. Med en spredning på 120 grader sikrer denne strip en ensartet fordeling af lys, hvilket gør den ideel til større områder.

LED-stripen kræver en 12V strømforsyning for at kunne fungere korrekt. Derfor er den nem at tilslutte og kan bruges i mange forskellige situationer.

En af de mest imponerende funktioner ved denne strip er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Denne høje værdi sikrer en levende og naturlig belysning, der viser alle farver på en smuk og livlig måde. Selv i de mest krævende situationer vil denne strip være i stand til at levere lys af højeste kvalitet.

Et andet vigtigt sælgerpunkt for denne LED-strip er dens dæmpningsfunktion. Dette betyder, at du kan justere lysintensiteten og skabe forskellige stemninger og atmosfærer efter behov. Dæmpning giver også mulighed for energibesparelser, da du kan reducere strømforbruget, når der er behov for mindre lys.

Kulør på lyset:

Du har mulighed for at vælge mellem to kulører for lyset på denne LED-strip:

  • Varm hvid (3000K): Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Lyset er blødt og med til at skabe en hyggelig stemning, som er ideel til afslapning og hygge.
  • Neutral hvid (4000K): Den neutrale hvide kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste genstande fremstår helt naturlige. Dette gør det muligt at se detaljer tydeligt og arbejde effektivt.

Med en dimension på 8 mm er denne LED-strip kompakt og nem at installere. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Flere detaljer

DKK 278,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke880 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Iframe