Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning
12V DC, 10A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD120YV012B
Ny

Billigst på PriceRunner
120W dæmpbar strømforsyning til 12V LED strips.

Kan dæmpes via DALI interface samt push dim/kip-tryk.

2W-120W belastning 12V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Produktinformation:

Denne Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning er perfekt til dit LED-belysningsbehov. Strømforsyningen har en effekt på 120W og kan tilsluttes til en 230V forsyning, mens den leverer 12V DC udgangsspænding. Den er specielt designet til LED-belysning og kan dæmpes efter behov.

Med sin DALI interface + push dim-funktion er denne strømforsyning yderst praktisk og nem at betjene. Den giver en flicker free belysning, hvilket betyder, at den ikke har noget flimmer. Dette er særligt velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, og det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor et stabilt lys er en nødvendighed.

Med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og pålidelighed. Strømforsyningen har dimensioner på 42 x 30 x 360 mm, hvilket sikrer, at den er kompakt og nem at installere.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne strømforsyning er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at den ikke kan bruges i områder, hvor der er risiko for vand eller fugtighed.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 564,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug120w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe