Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning
12V DC, 10A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD120YV012B
Ny

Billigst på PriceRunner
120W dæmpbar strømforsyning til 12V LED strips.

Kan dæmpes via DALI interface samt push dim/kip-tryk.

2W-120W belastning 12V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.


120W DALI dæmpbar strømforsyning til LED belysning

Denne dæmpbare strømforsyning, kaldet Lifud, er specielt designet til at levere strøm til LED belysningssystemer. Med en effekt på 120W er den ideel til både indendørs og udendørs brug.

Strømforsyningen tilsluttes nemt til en almindelig 230V-stikkontakt og leverer derefter en strøm på 12V DC, som er perfekt til at drive LED lyskilder. Den er også DALI dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov.

Med denne strømforsyning kan du let skabe det ønskede lysniveau i rummet eller udendørsmiljøet, så du kan skabe den rette atmosfære. Om det er til en festlig lejlighed eller blot til at skabe hyggebelysning derhjemme, har du fuld kontrol over belysningen.

Et andet væsentligt træk ved Lifuds strømforsyning er dens flicker free funktion, hvilket betyder, at lampen ikke flimrer, når den er tændt. Dette er ikke kun behageligt for øjnene, men det er også meget vigtigt for personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Strømforsyningen er også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor flimmerfrit lys er essentielt for at opnå de bedste resultater.

Lifud strømforsyningen er også kendt for sin pålidelighed og holdbarhed. Den leveres med en 5-årig producentgaranti, så du kan være sikker på, at den vil fungere problemfrit i lang tid.

Med hensyn til dimensioner måler strømforsyningen 42 x 30 x 360 mm, hvilket betyder, at den er kompakt og let at installere. Den er også designet til at være IP20-kategoriseret, hvilket betyder, at den ikke er vandafvisende. Derfor bør den kun anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.

Samlet set er Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning en pålidelig og alsidig løsning, når det kommer til strømforsyning til LED belysning. Med dens dæmpbarhedsfunktion og flicker free-belysning kan du skabe den ønskede atmosfære og samtidig opnå optimal belysning til dine behov. Med dens kompakte størrelse og 5-årige producentgaranti er det en strømforsyning, der vil holde i lang tid.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 564,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug120w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe