Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning
12V DC, 10A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD120YV012B
Ny

Billigst på PriceRunner
120W dæmpbar strømforsyning til 12V LED strips.

Kan dæmpes via DALI interface samt push dim/kip-tryk.

2W-120W belastning 12V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning er en kraftfuld enhed, der er specielt designet til at levere strøm til LED belysning. Denne strømforsyning kan tilsluttes til en standard 230V forsyning og leverer en konstant spænding på 12V. Med en maksimal effekt på 120W kan denne strømforsyning levere tilstrækkelig energi til en bred vifte af LED lyskilder, herunder panel lys, downlights og LED strips.

En af de mest imponerende funktioner ved Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning er dens evne til at dæmpe lyskilder. Dette gør det muligt for brugeren at justere lysstyrken og skabe forskellige stemninger i et rum. Dæmpning kan styres via en DALI-protokol, der giver brugeren mulighed for at styre flere enheder samtidigt.

Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning er også udstyret med en 5-års producentgaranti. Det betyder, at du kan have tillid til, at denne strømforsyning vil levere pålidelig ydeevne i mange år fremover.

En anden vigtig funktion ved Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning er dens flicker-free teknologi. Dette betyder, at lyset produceret af LED belysning er helt fri for flimmer, hvilket gør det velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også en fordel for fotografer og videoproducenter, der kræver en jævn og stabil lyskilde til deres optagelser.

Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning har dimensioner på 42 x 30 x 360 mm, hvilket gør den til en kompakt enhed, der nemt kan installeres i forskellige omgivelser. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne strømforsyning kun har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke bruges i områder, hvor der er risiko for at blive udsat for vand eller fugt.

Samlet set er Lifud 120W DALI dæmpbar strømforsyning en pålidelig og alsidig enhed, der er perfekt til brug med LED belysning. Med dens evne til at dæmpe lyskilder og flicker-free teknologi er det en ideel løsning til en bred vifte af applikationer, fra hjemmebelysning til kommercielle installationer.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 501,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug120w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plastik