LEDlife 60W dæmpbar strømforsyning
12V DC,5A, IP20 indendørs

LL-TD60-12
Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife 12V dæmpbar strømforsyning 60W i høj kvalitet.

Virker til alle dæmpere - både forkant- og bagkantsdæmpere.
12V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Minimumsbelastning på 25% for optimal dæmpning.


LEDlife 60W dæmpbar strømforsyning

Denne LEDlife 60W dæmpbare strømforsyning er specielt designet til LED belysning. Med en effekt på 60W er den i stand til at levere tilstrækkelig strøm til dine LED-lys.

Du kan tilslutte denne strømforsyning direkte til en 230V forsyning. Den konverterer inputspændingen til 12V, hvilket er ideelt til LED-lys. Så uanset om du bruger LED-lys til bolig, kontor eller butikslys, kan denne strømforsyning hjælpe dig med at opnå det ønskede lysniveau.

En af de fantastiske funktioner ved denne strømforsyning er, at den kan dæmpes. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken på dine LED-lys efter behov. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at skabe forskellige atmosfærer eller have mulighed for at tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter.

Med producentens 3 års garanti kan du føle dig tryg ved dit køb. Hvis der skulle opstå problemer med strømforsyningen i løbet af garantiperioden, kan du kontakte producenten for at få det rettet.

En vigtig fordel ved denne strømforsyning er dens "flicker free" funktion. Dette betyder, at den leverer et stabilt og flimmerfrit lys. Dette er ikke kun behageligt for øjnene, men gør det også velegnet til brug i sammenhæng med foto- og videooptagelser. Hvis du er en professionel fotograf eller videograf, vil denne strømforsyning sikre, at dit lysudstyr fungerer optimalt.

Strømforsyningens dimensioner er 50 x 30 x 140 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i de fleste rum. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den kun anvendes indendørs eller i områder uden fugt eller direkte vandkontakt.

Samlet set er LEDlife 60W dæmpbar strømforsyning en pålidelig og effektiv løsning til dit LED-lysbehov. Med dens dæmpbare funktion, producentgaranti og flicker-free lys er den en ideel løsning til både private og professionelle brugere.

Flere detaljer

DKK 315,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug60w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde50 mm.
Dybde140 mm.
Iframe