Vandtæt pink LED modul
1,1W pr. stk, IP66, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger

Ny

Billigst på PriceRunner

Smarte små moduler med pink lys.

Perfekt som indirekte effektlys til bl.a. skilte, potteplanter, rumdelere osv. 

Den kompakte størrelse gør, at kun fantasien sætter grænser.

3 LED'er pr. modul

Leveres op til 20 stk færdige moduler med ledning imellem.

Husk at tilkøbe transformator.

Fås i farverne: Varm hvid, kold hvid, rød, pink, blå, grøn, gul

  • Tilsluttes 12V
  • dæmpbar
  • IP 66 vandtæt

Dimensioner: 10mm x 12mm x 6mm.

Prisen er for ét modul.
Minimum 10 stk.


Produktbeskrivelse

Dette vandtætte pink LED modul er perfekt til skilte og special løsninger, hvor du ønsker at tilføre en pop af farve og lys. Hvert modul har en effekt på 1,1 Watt og der medfølger i alt 20 stk i en pakke. Dette giver dig mulighed for at skabe en imponerende lysinstallation, der fanger opmærksomheden.

Vandtæt og holdbar

LED modulet er designet til at modstå vand og støv, da det har en IP66-klassifikation. Dette betyder, at det er beskyttet mod vandstråler fra alle retninger, hvilket gør det ideelt til udendørs brug. Dog bør det undgås at ligge under vand i længere tid, da det kan skade produktet.

Lysstyrke og spredning

Hvert modul har en lysstyrke på 1,1 Watt pr. stk og har en høj spredning på 170 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og giver mulighed for at lyset spredes bredt og dække et stort område. Lyset er derfor velegnet til at skabe en ensartet og behagelig belysning.

Let at tilslutte og dæmpbar

LED modulet tilsluttes let til en 12V strømforsyning, hvilket gør det nemt at integrere det i dine eksisterende installationsdesign. Desuden er det dæmpbart, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning og atmosfære.

Kompakte dimensioner

Med dimensionerne 12 x 10 x 66 mm er LED modulet kompakt og let at montere på forskellige overflader. Den lille størrelse gør det nemt at integrere det i forskellige skilte eller specielle løsninger, hvor pladsen måske er begrænset.

Dette vandtætte pink LED modul er et alsidigt og funktionelt lysprodukt, der giver dig mulighed for at skabe imponerende belysningseffekter. Uanset om du ønsker at tilføje farve til dit skilt eller skabe en unik belysningsløsning, vil dette LED modul være et fremragende valg.

Flere detaljer

DKK 4,50

- +

  • Pink
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørPink
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning170 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1,1w
Spænding12V
Spændingsinterval12V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde10 mm.
Bredde12 mm.
Dybde66 mm.
Iframe