V-Tac 30W strømforsyning
12V DC, IP67 vandtæt

VT-21030.12V.pw
Ny

Billigst på PriceRunner

12V DC 30W

Input: 100-264V.

Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.


V-Tac 30W strømforsyning, 12V DC, IP67 vandtæt

Denne V-Tac 30W strømforsyning er designet til at levere 12V DC strøm til LED belysning. Med en effekt på 30W kan den nemt forsyne dine LED lys med den nødvendige strøm til at lyse op.

Strømforsyningen tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvorefter den omdanner strømmen til en sikker 12V DC udgangsspænding. Dette gør den ideel til brug med lavspændings LED lys.

Med dimensionerne på 42 x 30 x 147 mm er denne strømforsyning meget kompakt og kan nemt monteres i forskellige rum eller indendørs miljøer. Den kan også let skjules, så den ikke stjæler opmærksomheden fra belysningen.

En vigtig funktion ved denne strømforsyning er dens IP67 rating. Dette betyder, at den er fuldstændig vandtæt og kan modstå fugtige eller våde miljøer uden at blive beskadiget. Dog bør den ikke ligge under vand i længere tid, da dette kan reducere dens levetid.

Denne V-Tac strømforsyning er en pålidelig løsning til at forsyne dine LED lys med den rette strøm for at få mest muligt ud af dem. Med dens kompakte størrelse og vandtætte design er den ideel til både indendørs og udendørs applikationer, hvor LED belysning er påkrævet.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 119,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
Spændingsinterval100-264V,50/60Hz
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde147 mm.
Iframe