LED nødbelysning til skinne
Sort, 3W, 3 timers batteri, til 3-faset skinner

LL.emergency.bl
Ny

Billigst på PriceRunner
LED nødbelysning til 3-faset skinner.

Lyser i op til 3 timer i tilfælde af strømafbrydelse.

Lades fuldt op igen på 16 timer.

Passer til standard 3-faset (4-wire) skinner eks. V-Tac, SpectrumLED eller Global skinner.


LED nødbelysning til skinne, Sort, 3W, 3 timers batteri

Denne LED nødbelysning til skinne er et praktisk og effektivt valg til at sikre nødudgangsveje og nødbelysning i tilfælde af strømsvigt. Produktet er beregnet til brug indendørs og har en effekt på 3W. Den skal tilsluttes en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 320 lumens og en bred spredning på 140 grader, er denne LED nødbelysning i stand til at sikre en jævn og bred fordeling af lyset. Dette er særligt vigtigt for at oplyse større områder og skabe synlighed, selv i dårlige lysforhold.

Med sine kompakte dimensioner på 65 x 98 x 215 mm er det nemt at installere denne LED nødbelysning på en skinne eller et passende beslag, hvilket gør det ideelt til forskellige typer lokaler og bygninger.

Det skal bemærkes, at dette produkt har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor er det kun egnet til brug indendørs og bør undgås i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vandsprøjt.

Denne LED nødbelysning til skinne, med dens sorte farve, er en stilfuld og moderne løsning til at opfylde nødbelysningskravene. Med et indbygget batteri på 3 timers drifttid kan den levere belysning i tilfælde af strømsvigt og sikre sikkerheden for mennesker i området.

Samlet set er denne LED nødbelysning til skinne et pålideligt og effektivt valg til at sikre nødbelysning, når det behøves. Dens høje lysstyrke, brede spredning og kompakte størrelse gør den velegnet til forskellige indendørs miljøer. Vær opmærksom på dens IP20-klassificering og anvend den kun i tørre omgivelser uden risiko for vandskader.

Flere detaljer

DKK 672,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør5700K
Lysstyrke320 lumens
Spredning140 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Spænding230V
Dimensioner
Højde98 mm.
Bredde65 mm.
Dybde215 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe