V-Tac 4W LED nødbelysning
Til væg/loft/undersænket montering, 110 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

Ny

Billigst på PriceRunner

Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.
Ved strømsvigt lyser armaturet lampen stadig.
Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.

Indbygget batteri.

Synlig fra siden op til 22 meter.

Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)


V-Tac 4W LED nødbelysning til væg/loft/undersænket montering

Denne V-Tac 4W LED nødbelysning er perfekt til montering på væggen, i loftet eller undersænket. Med en lysstyrke på 110 lumen sørger den for at lysere op i nødsituationer. Produktet er udstyret med et Samsung LED chip, hvilket sikrer en høj kvalitet og lang levetid. Derudover er der medfølgende batteri og piktogrammer, som gør det nemt at anvende nødbelysningen korrekt.

Produktinformation

Effekten på denne nødbelysning er 4W, hvilket giver et effektivt lys. Med en lysstyrke på 110 lumens er nødbelysningen i stand til at lyse op i mørke områder. Derudover får du med denne model en producentgaranti på 3 år, så du kan være sikker på et pålideligt produkt. Nødbelysningen fås i kold hvid (6000K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farve er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensionerne på denne nødbelysning er 292 x 102 x 60 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det integrerede lyskilde-design gør det nemt at montere belysningen, da der ikke er behov for yderligere installation af lyskilder.

Sørg for at være forberedt på nødsituationer med denne V-Tac 4W LED nødbelysning. Den giver dig pålidelig belysning med sin høje lysstyrke og har et stilfuldt design, der nemt kan monteres på vægge, i lofter eller undersænket. Findes i kold hvid (6000K), der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, hvilket gør den perfekt til specielle dekorationer og andre formål.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 247,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke110 lumens
Effekt og spænding
Forbrug4w
SpændingsintervalAC:220-240V
Dimensioner
Højde102 mm.
Bredde292 mm.
Dybde60 mm.
Iframe