HiluX S9
RA95, Dæmpbar, 2700K, G4

5714255000764
Ny

Billigst på PriceRunner
Med vores nye LED stiftpærer får du den flotteste og mest præcise farvegengivelse. Med en Cri/Ra-værdi på over 95 er disse LED stiftpærer det perfekte valg til enhver form for belysning, hvor farver og detaljer skal gengives nøjagtigt og smukt.

Vores LED stiftpærer er designet med fokus på at skabe den bedst mulige belysning. Med avanceret teknologi og højkvalitets materialer sikrer vi, at vores LED stiftpærer leverer en fantastisk farvegengivelse, der får dine omgivelser til at skinne. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i detailbutikken, vil vores LED stiftpærer skabe den perfekte belysning.

Den høje Cri/Ra-værdi på over 95 betyder, at vores LED stiftpærer er i stand til at gengive farverne på en måde, der er tæt på naturligt dagslys. Dette gør dem ideelle til opgaver, hvor farvegengivelse er afgørende, såsom i kunstneriske sammenhænge, i makeup- eller frisørsaloner eller i detailbutikker, hvor farverne på varerne skal fremstå smukt og indbydende.

Vores LED stiftpærer er også energieffektive, hvilket betyder, at de ikke kun gir dig den bedste belysning, men også hjælper med at reducere energiforbruget. Dette gør dem til et miljøvenligt valg, der samtidig hjælper med at spare på strømregningen.

Udover den fremragende farvegengivelse og energieffektivitet er vores LED stiftpærer også designet til at have en lang levetid. Du kan derfor være sikker på, at du får glæde af din investering i lang tid fremover, uden at skulle bekymre dig om udskiftning af pærerne.

Med vores flotteste LED stiftpærer får du ikke kun den perfekte belysning med en fantastisk farvegengivelse, men du får også et holdbart og energieffektivt produkt, der vil give dig glæde i mange år fremover. Så invester i vores LED stiftpærer, og oplev forskellen i belysningen i dine omgivelser i dag.


HiluX S9 LED lyspære

HiluX S9 LED lyspære

Produktbeskrivelse

Den HiluX S9 LED lyspære er en ideel løsning til dig, der ønsker et energieffektivt og kvalitetsorienteret lysprodukt. Med en effekt på 2,2W er denne lyspære ikke blot miljøvenlig, men også økonomisk fordelagtig i længden.

Specifikationer

  • Fatning: G4
  • Spænding: 12V
  • Lysstyrke: 190 lumens
  • Spredning: 180 grader
  • Farvetemperatur: 2700K (varmhvidt lys)
  • Farvegengivelse (RA): 95-99
  • Dæmpbar: Ja
  • Dimensioner: 29 x 7.2 x 36 x Ø29 mm
  • IP-klassifikation: IP20 (ikke egnet til våde omgivelser)

Lyskvalitet

Med en imponerende RA-værdi på 95-99 opnår HiluX S9 LED lyspæren en høj lyskvalitet, der sikrer en naturlig og farveægte belysning. Dette gør den velegnet til selv de mest krævende situationer, hvor et præcist og velfungerende lys er nødvendigt.

Brugervenlighed

Denne LED lyspære er let at installere og kan dæmpes efter behov, hvilket gør den ideel til at skabe den rette stemning og atmosfære i dit hjem eller på kontoret. Den høje spredning på 180 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, der eliminerer skygger og skaber et behageligt og blødt lysmiljø.

Med HiluX S9 LED lyspæren er du garanteret en pålidelig og holdbar lyskilde, der kombinerer effektivitet, kvalitet og brugervenlighed på bedste vis.

Flere detaljer

DKK 79,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke190 lumens
Spredning180 grader
RA>= 95
Effekt og spænding
Forbrug2,2w
Spænding12V
SpændingsintervalAC/DC: 12V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningG4
Højde7.2 mm.
Bredde29 mm.
Dybde36 mm.
Diameter29 mm.
Iframe