V-Tac 4,5W LED spot
230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot spot med høj spredning, der sikrer at lyset kommer ud i hele rummet.

Med den høje spredning, opnås en mere jævn fordeling af lyset. 


Produktbeskrivelse

V-Tac 4,5W LED-spot med GU10 fatning er en energibesparende og højtydende lyskilde, der erstatter traditionelle 35W pærer. Dette gør den ideel til brug i både private og kommercielle rum, hvor energieffektivitet og lysstyrke er vigtige faktorer.

Med en effekt på blot 4,5W, tilsluttes denne LED-spot nemt til en standard 230V strømforsyning. Dens lavere energiforbrug betyder, at den ikke kun hjælper med at reducere elregningen, men også bidrager til en lavere miljøpåvirkning.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredningsvinkel på 100 grader sikrer V-Tac 4,5W LED-spot en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette giver en behagelig belysning, der ikke skaber blænding eller skygger. Den høje lyskvalitet, målt med en RA-værdi på 80-85, sikrer desuden, at alle farver vises korrekt og naturligt under belysningen. Dette gør den egnet til de fleste behov og anvendelsesområder.

Med hensyn til kulør kan du vælge mellem to forskellige: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Den varme hvide kulør skaber en afslappende atmosfære, der er perfekt til hyggelige opholdsrum. Det bløde og varme lys hjælper med at skabe en behagelig stemning og afstressende miljø. Den neutrale hvide kulør er derimod ideel til arbejdsområder, hvor effektivitet og nøjagtig farvegengivelse er afgørende. Dette lys har ingen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at alle belyste genstande fremstår naturlige og uden forvrængning af farver.

Vægt og størrelse er også vigtige faktorer at overveje. Med dimensioner på 56,5 x Ø50 mm er denne LED-spot kompakt og nem at installere i forskellige armaturer. Den lette vægt gør den også ideel til at blive placeret i loftslamper eller spots, hvor stabil montering er afgørende.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 11,50

Du sparer årligt 202 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4,5w
Erstat35w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde56,5 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe