Spectrum 5,5W LED spot
Dæmpbar, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Giver et flot og behageligt lys med samme spredning som en standard GU10 pære.
En af vores mest populære GU10 spots.


Specifikationer:

Effektiv belysning: Spectrum 5,5W LED spot er en dæmpbar spotlight med en effekt på 5,5W og en GU10 fatning. Den tilsluttes let til en 230V strømkilde og giver en imponerende lysstyrke på 400 lumens.

Lyskvalitet: Denne LED spot har en fokuseret lysstråle på 38 grader, hvilket sikrer en kontrolleret belysning med høj lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at dette lys viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette er ideelt til de fleste behov.

Kulør på lyset: Vælg mellem den varme hvide (3000K) udgave af Spectrum 5,5W LED spot. Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor det varme lys bidrager til en hyggelig stemning.

Dimensioner: Med en størrelse på 53 x Ø50 mm passer denne LED spot let ind i de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør anvendes indendørs.

Detaljeret beskrivelse:

Spectrum 5,5W LED spot er et perfekt valg til dig, der ønsker en effektiv og kvalitetsfuld belysning i dit hjem eller på kontoret. Den dæmpbare funktion giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter behov og skabe den perfekte stemning.

Med den fokuserede lysstråle på 38 grader kan du rette lyset præcist mod det ønskede område, hvilket er ideelt til at belyse specifikke punkter i rummet eller skabe en hyggelig belysning i en krog.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne gengives på en naturlig og ægte måde, hvilket skaber en behagelig atmosfære i rummet. Den varme hvide kulør giver en blød og indbydende belysning, der er ideel til at skabe en afslappet og hyggelig stemning.

Med dimensionerne 53 x Ø50 mm passer denne LED spot nemt ind i forskellige lamper og armaturer. Den er egnet til indendørs brug og bør ikke udsættes for vand.

Samlet set er Spectrum 5,5W LED spot et pålideligt og stilfuldt valg, der kombinerer effektiv belysning med høj lyskvalitet og en behagelig atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 26,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5,5w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde53 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe