V-Tac mini LED spot
2W, Ø35 mm, 230V, mini GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

2W Mini GU10 pære fra V-Tac.

Spredning: 38 grader.

Dæmpbar: Nej.

Diameter: 3,5 cm.
Højde: 5,0 cm. 


Produktbeskrivelse

V-Tac mini LED spot er et fantastisk energieffektivt alternativ til traditionelle spots. Med kun 2 watt erstatter dette LED spot en 15 watt traditionel pære, hvilket resulterer i besparelser på energiomkostninger uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Dette spot leveres med en GU10 fatning, hvilket gør det nemt at tilslutte til en standard 230V forsyning. Det er ideelt til både hjemmebrug og kommercielle miljøer.

Med en lysstyrke på 180 lumens og en fokuseret lysvinkel på 38 grader sikrer dette LED spot et kontrolleret og præcist lys. Det er ideelt til brug i områder, hvor man ønsker at belyse specifikke områder eller objekter.

Kvaliteten af lyset er høj med en Colour Rendering Index (RA) værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturtro og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det bruges til almindelig belysning eller i en kunstnerisk sammenhæng, vil lyskvaliteten opfylde de fleste behov.

Dette LED spot er udstyret med en Samsung LED-chip, hvilket sikrer en pålidelig og lang levetid. Det kommer også med en producentgaranti på 5 år, hvilket giver ekstra tryghed og sikkerhed for dit køb.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Den varme kulør giver en behagelig og afslappende atmosfære. Dette varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning og er ideelt til brug i stuer, soveværelser eller andre områder, hvor man ønsker en hyggelig belysning.

Den neutrale kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige. Dette er ideelt til kontorer, butikker eller andre arbejdsområder.

Med dimensioner på 50 x Ø35 mm passer dette LED spot nemt ind i forskellige armaturer eller lamper. Bemærk, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og kun kan bruges indendørs (IP20).

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 46,00

Du sparer årligt 85 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke180 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug2w
Erstat15w
Spænding230V
SpændingsintervalAC/DC: 12V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde50 mm.
Diameter35 mm.
Iframe