V-Tac 6W LED spot, 10°
Samsung LED chip, Ekstra fokuseret, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Ekstra fokuseret GU10 spot - med kun 10° spredning.


Beskrivelse:

V-Tac 6W LED spot, 10°, Samsung LED chip, Ekstra fokuseret, 230V, GU10 er en energieffektiv og moderne LED spot, der giver et kraftigt lys med en lav energiforbrug. Med en effekt på 6W erstatter denne LED spot en konventionel 50W spot, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Spotlyset tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og har en lysstyrke på 500 lumens. Den ekstra fokuserede lysstråle på 10 grader sikrer et præcist og kontrolleret lys, hvilket gør den ideel til belysning af specifikke områder eller genstande.

Denne LED spot har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farver på en naturlig og ægte måde. Med en Samsung LED chip er du garanteret en lang levetid og pålidelig ydeevne. Derudover tilbyder producenten en 5 års garanti på produktet.

Kulør på lyset:

Led spotlyset findes i neutral hvid (4000K) kulør, hvilket skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Den neutral kulør betyder, at lyset ikke har nogen blå eller gule toner, hvilket gør belysningen ideel til at fremhæve detaljer og skabe en naturlig atmosfære.

Med dimensionerne 55 x Ø50 mm passer denne LED spot let ind i de fleste indretninger og belysningsbehov. Uanset om det er i et privat hjem, kontor, butik eller restaurant, vil denne spot bidrage til at skabe et behageligt og funktionelt lysmiljø.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80


Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 21,00

Du sparer årligt 288 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke500 lumens
Spredning10 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat50w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe