V-Tac hvid væglampe
IP44 udendørs, E27 fatning, uden lyskilde

VT-837.wh
Ny

Billigst på PriceRunner

Super flot væglampe fra V-Tac, som giver et rustikt look. 
Lampen er til pære med E27 fatning.

Kan bruges både indendørs og udendørs.

Pære medfølger ikke.


Udendørs V-Tac hvid væglampe med IP44 beskyttelse og E27 fatning uden lyskilde

Denne udendørs væglampe fra V-Tac kombinerer funktionalitet og stil i et enkelt og holdbart design. Med sin hvide finish passer den perfekt ind i enhver udendørs indretning og tilføjer et strejf af elegance til din facade eller terrasse.

Væglampen er udstyret med en E27 stor fatning, der giver mulighed for at vælge mellem forskellige typer lyskilder. Det betyder, at du kan tilpasse belysningen efter dine præferencer og behov. Bemærk venligst, at denne væglampe ikke leveres med en lyskilde inkluderet.

Denne model er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer en høj kvalitet og effektiv belysning. Med en maksimal effekt på 60W er denne væglampe i stand til at skabe tilstrækkelig lysstyrke til at lyse op selv store udendørsområder.

Med sin IP44-klassificering er denne væglampe i stand til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det betyder, at du kan installere den uden bekymring i områder, der udsættes for let regn eller fugtighed, såsom terrasser, indkørsler eller haveområder.

Med dimensionerne 113 x 236 x 113 mm er denne væglampe kompakt og nem at installere på væggen. Den solide konstruktion og holdbare materialer sikrer, at den vil modstå vejrforholdene og forblive funktionel i mange år.

V-Tac væglampen leveres med en 3 års producentgaranti, der giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved dit køb. Dette vidner om producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

Samlet set er V-Tac hvid væglampe med IP44 beskyttelse og E27 fatning en pålidelig og stilfuld løsning til udendørs belysning. Den kombinerer funktionalitet og æstetik for at skabe den perfekte belysning til dit udendørs rum.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 297,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
SpændingsintervalAC: 220-240V
Dimensioner
FatningE27
Højde236 mm.
Bredde113 mm.
Dybde113 mm.
MaterialeAluminium
Iframe