LEDlife 80W sportshal loftslampe
UGR19, blænder ikke, Philips driver, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

80W Sportshal Loftlampe er UGR19-certificeret, hvilket betyder, at den overholder de højeste standarder for belysningskvalitet.

Dette reducerer blænding og øger komforten, hvilket er afgørende for sportsudøvere og tilskuere, der ønsker at fokusere på spillet uden unødvendige distraktioner.

Med indbygget Philips Driver er du sikret en langvarig præstation og pålidelig drift.

Loftlampen leverer en imponerende lysstyrke på hele 10.000 lumen. Dette sikrer, at din sportsfacilitet er badet i krystalklar og kraftig belysning, der forbedrer spiloplevelsen og øger sikkerheden.

Loftlampen konstrueret af et holdbart materiale, der kan modstå påvirkningen fra boldspil, hvilket sikrer, at din belysningsløsning forbliver intakt og funktionsdygtig.

Monteres med det medfølgende kædeophæng.


Produktbeskrivelse:

LEDlife 80W sportshal loftslampen er en ideel løsning til belysning af sportshaller, da den har en høj lysstyrke på 10000 lumens og en bred spredning på 90 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Lampen er designet med fokus på at minimere blænding (UGR19), så den ikke forstyrrer ved sportsaktiviteter. Dette gør den velegnet til brug i forskellige former for sportsanlæg.

Lampen anvender en Philips driver og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning. Den kræver ingen ekstra installation eller specielt udstyr. Med en effekt på 80W er den både effektiv og energibesparende.

En anden vigtig faktor ved denne loftslampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 kan den producere et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt, da det sikrer den rigtige belysning til sportsaktiviteter og øger synligheden for spillere. Lampen opfylder langt de flestes behov for lyskvalitet.

Med brug af LED af højeste kvalitet kan denne loftslampe også prale af en lang levetid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Dette bidrager til et driftssikkert og pålideligt produkt, der kan bruges i mange år. En professionel og driftssikker driver samt en god kølingsmekanisme sikrer yderligere, at lampen forbliver holdbar og i god stand.

Lampen fås i en neutral hvid kulør (4000K), der skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturlige og lette at se under belysningen.

Med dimensioner på 585 x 62 x 300 mm er denne loftslampe kompakt og kan let monteres på ethvert loft. Lampen har også en IP44 klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og tåler vandstænk på fronten. Dette gør den også velegnet til brug i områder, hvor der kan være en vis mængde fugt eller kondens.

Denne LEDlife loftslampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe en separat lyskilde. Det er en alt-i-én løsning, der er nem at installere og bruge.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,0 m):
Navigeringslys
(100 lux)
Grov produktion og lager
(min 200 lux)
Montage og pakning
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
100 m22 stk.3 stk.5 stk.8 stk.
500 m28 stk.15 stk.23 stk.37 stk.
1000 m215 stk.30 stk.45 stk.74 stk.

Flere detaljer

DKK 1.795,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke10000 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug80w
Spænding230V
Spændingsinterval100-277V
EnergimærkeD (A-G)
Dimensioner
Højde62 mm.
Bredde585 mm.
Dybde300 mm.
Iframe