LEDlife arbejdslys 15m LED strip på tromle
230V, IP67, 180 LED/m, 11W/m, 1100 lm/m

Ny

Billigst på PriceRunner

Let og alsidigt arbejdslys på en tromle, som giver kraftfuld og bred belysning. Det er den perfekte belysning til både indendørs og udendørs byggepladser. Det er nemt at montere på vægge og lofter med strips. Den kompakte tromle kan erstatte flere arbejdslamper og spare dig både plads og penge.

Kommer monteret med EU stik - klar til brug efter stikket er tætnet med silikone.

Bruges ofte på byggepladser, eller til dig der har brug for et lys der er let at flytte.

OBS: Må ikke tilsluttes strøm før strippen er helt udrullet.


165W forbrug for alle 15 meter.
1100 lumen per meter, i alt 16500 lumen.


Effektiv og Alsidig LED Strip med Høj Lyskvalitet

Øg effektiviteten i dit arbejdsområde med denne LED arbejdslys-strip, som er indbygget på en praktisk 15 meters tromle. Denne strip er designet til nem forbindelse til en 230V forsyning og leverer en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning til en lang række anvendelser.

Fremragende Lysstyrke og Fordeling

Med en samlet effekt på 165W tilbyder denne LED strip en kraftfuld lysstyrke på 16.500 lumens, hvilket sikrer en fremragende lysdækning. En bred spredningsvinkel på 120 grader bidrager til en jævn og ensartet fordeling af lyset, ideelt til industrielle og kommercielle applikationer samt til hobbyprojekter, der kræver god synlighed.

Høj Lyskvalitet

Kvaliteten af lyset er af ekstra høj standard med en RA-værdi på 85-90. Dette giver et naturligt lys, der realistisk gengiver alle farver og sikrer, at dit arbejdsmiljø bliver behageligt og præcist.

Neutral Hvid Lysfarve

Denne LED strip fås i en neutral hvid farvetemperatur på 4000K. Det sikrer et effektivt arbejdsmiljø uden uønskede blå eller gule toner, hvilket gør objekter fremstår naturlige og i deres sande farver.

Robust og Holdbar Design

  • Velegnet til udendørs- og indendørs brug med en IP67 vandtæt klassificering. Den kan modstå fugt og støv, hvilket gør den ideel til forskellige arbejdsmiljøer.
  • Den solide konstruktion betyder, at den ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid, men dens robusthed muliggør langvarig og pålidelig brug.

Praktiske Dimensioner

LED stripens kompakte design med dimensionerne på kun 17 x 7 mm sikrer, at den let kan installeres på forskellige overflader uden at være dominerende.

Opsummering

Denne LED strip på tromle kombinerer høj lysstyrke med energieffektivitet og overlegen lysfordeling, komplekset af sin kompakte struktur og IP67 klassificering. Den leveres klar til brug i neutrale hvide nuancer og etablerer det perfekte lysmiljø til præcision og klarhed i alle arbejdsforhold.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- D-Mark certifikat

Flere detaljer

DKK 620,00

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke16500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 88
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug165w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde7 mm.
Bredde17 mm.