V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø45mm, IP65, 78lm/w

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.


Effektiv og holdbar gadelampe med Samsung LED chip

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er ideel til brug udendørs. Med dens effektive Samsung LED chip og høje lyskvalitet, sikrer den en jævn og klar belysning. Lampens kompakte størrelse og smarte design gør den velegnet til mange forskellige applikationer.

Lampens effekt er 30W, hvilket gør den energieffektiv og samtidig i stand til at levere en lysstyrke på 2350 lumens. Med en spredning på 110 grader sikrer lampen en bred lysfordeling og dækning af området. Dette betyder, at du får en ensartet belysning uden skyggesteder.

Det mest bemærkelsesværdige ved denne gadelampe er dens høje lyskvalitet. Lyskvaliteten måles med RA værdien, og denne lampe har en værdi på 80-85. Det betyder, at den giver et naturligt lys, som viser farverne på en flot og ægte måde. Lampen opfylder de flestes behov for lyskvalitet og sikrer optimal belysning i alle omgivelser.

Denne LED gadelampe er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med 3 års producentgaranti. Samsung er kendt for at levere LED chips af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Lampen har minimalt fald i lysstyrke, selv efter langvarig brug. Den er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forlænger levetiden for hele produktet.

Lyset i denne lampe har en neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør er ideel til arbejdsmiljøer, da den skaber et behageligt og effektivt lys. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste objekter ser naturlige ud.

Dimensionerne på gadelampen er 302 x 130 x 66 mm, og den har en hul størrelse på 45 mm. Lampen har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn, og derfor kan bruges uden problemer udendørs. Den leveres også med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 294,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2350 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
SpændingsintervalAC:200-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde130 mm.
Bredde302 mm.
Dybde66 mm.
Hulstørrelse45 mm.
MaterialeAluminium
Iframe