V-Tac 30W LED projektør med sensor
Samsung LED chip

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Projektøren kan med fordel bruges, når for eksempel haven eller indkørslen skal lyses op.

Indbygget PIR sensor.


Effektiv og pålidelig belysning med V-Tac 30W LED projektør med sensor og Samsung LED chip

Du kan trygt stole på V-Tac 30W LED projektøren med sensor, der er udstyret med en kraftig Samsung LED chip. Denne projektør er ideel til både indendørs og udendørs belysning, da den har et højt niveau af beskyttelse med dens IP65-klassificering, der gør den modstandsdygtig over for vandstænk og regn.

Du kan tilslutte V-Tac 30W LED projektøren direkte til din standard 230V-forsyning, hvilket gør installationen meget nemt og bekvemt. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 2340 lumens er denne projektør i stand til at levere en imponerende belysning til ethvert område.

Det, der gør V-Tac 30W LED projektøren unik, er dens høje spredningsvinkel på 100 grader, der sikrer en jævn og ligelig fordeling af lyset. Dette er ideelt til at oplyse store områder som f.eks. indkørsler, terrasser eller haver.

Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi (farvegengivelsesindeks) på 80-85 sikrer V-Tac 30W LED projektøren, at farverne vises naturligt og ægte. Dette betyder, at belysningen er tilstrækkelig til de fleste behov og kan skabe en behagelig atmosfære indendørs eller udendørs.

V-Tac 30W LED projektøren er tilgængelig i to forskellige kulører for at imødekomme forskellige præferencer og formål. Hvis du ønsker at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære, kan du vælge den varme hvide (3000K) kulør. Denne kulør er perfekt til hyggelige områder som f.eks. terrasser eller lounges.

Hvis du derimod har brug for en belysning, der giver et klart og naturligt lys til arbejdsområder som et kontor eller en garage, kan du vælge den neutrale hvide (4000K) kulør. Dette lys har ingen blå eller gule toner og sikrer, at alt, hvad der belyses, ser naturligt ud.

Med sine dimensioner på 185 x 211 x 50 mm er V-Tac 30W LED projektøren kompakt og nem at installere. Du kan stole på den robuste kvalitet og den medfølgende 5 års producentgaranti.

Oplev den pålidelige og effektive belysning med V-Tac 30W LED projektør med sensor og Samsung LED chip.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 230,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2340 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde211 mm.
Bredde185 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium
Iframe