V-Tac rund 18W LED loftslampe
3i1 valgfri lysfarve, Ø31cm, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Stor flot hvid LED loftslampe.

Monteres nemt på loftet. 

Høj spredning, der sikrer en pæn belysning i hele rummet.

Lampen kan indstilles til at lyse i varm, neutral eller koldt hvidt lys. Dette indstilles nemt på bagsiden af lampen.


V-Tac rund 18W LED loftslampe, 3i1 valgfri lysfarve, Ø31cm, 230V, inkl. lyskilde

Denne V-Tac rund 18W LED loftslampe er den perfekte løsning til dit hjem eller kontor, da den kombinerer energieffektivitet, fleksibilitet og en flot design. Lampen er nem at installere og kan tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere den i dit eksisterende elektriske system.

Med en effekt på 18W kan denne loftslampe producere en lysstyrke på 1800 lumens, hvilket giver dig et klart og behageligt lys i rummet. Den høje spredning på 120 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, hvilket eliminerer skygger og skaber en mere ensartet belysning.

Denne loftslampe er kendt for sin høje lyskvalitet, der opnås gennem en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen giver en naturlig og ægte farvegengivelse, der flot viser alle farver i deres sande skønhed. Uanset om du bruger lampen til arbejde, læsning eller bare til at skabe en hyggelig atmosfære, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Med dimensioner på 55 x Ø310 mm kan denne loftslampe let passe ind i ethvert rum. Den er ideel til stuer, soveværelser, køkkener, kontorer og andre områder, hvor du har behov for en god og pålidelig belysning.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne loftslampe kun har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det, at du ikke installerer den i badeværelser eller andre områder med høj luftfugtighed.

Denne loftslampe leveres også med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en separat pære. Dette gør det endnu nemmere for dig at installere og bruge lampen med det samme.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 173,00

- +

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:175-265V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde55 mm.
Diameter310 mm.
Iframe